0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 10:45

7.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan si poradil s Horní Suchou


Branky


8

V rámci 7. kola zavítal do Horní Suché Slovan Havířov. Očekával se vyrovnaný souboj.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsný náskok

V zápase měl navrch už od začátku Slovan, v 10. minutě otestoval Milan Zagóra dělovkou svého bratra v bráně Horní Suché. Ve 20. minutě hosté z Havířova svůj tlak zužitkovali, z přímého kopu se trefil David Horniak. Hned za 2 minuty ve vápně upadl Horniak, ale rozhodčí, překvapivě i pro diváky, pouze udělil Horniakovi žlutou kartu za filmování. Do konce poločasu se Slovan soustředil spíše na defenzívu a svůj náskok ubránil. Domácí tak měli ve druhé půli náročný úkol.

Horní Suchá se snažila o vyrovnání

Domácí z kabin vyšli namotivovaní zápas alespoň vyrovnat, jenže se k žádné pořádné příležitosti nedostali. Havířov "aplikoval" zodpovědnou defenzivní hru s přechodem do útoku, a to se jim vyplatilo, v 60. minutě přidal uklidňující bránku Tomáš Poncza. Sušané pořád mohli přemýšlet alespoň o remíze, bohužel si stejně jako v první půli nevytvořili žádné vyložené šance, zápas tak nezdramatizovali. Krásnou tečku za zajímavým utkáním udělali střídající Teplanský se Zdražilem. Teplanský poslal střílený centr přes pokutové území, a nikým nehlídaný Zdražil zametl míč do brány. Slovan se tak posunul na 3. místo tabulky, Horní Suchá klesla na 4. 



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Havířov
Trenér Koníček: "K utkání v Horní Suché jsme přistupovali s respektem, ale zároveň se sebevědomím a touhou zvítězit. To se nám nakonec podařilo a potvrdili jsme si, že patříme na přední příčky tabulky OP Karviná."



Sestavy


Sportovní klub Horní Suchá
M. Zagóra [-] - M. Rybár [-] (80. Š. Křístek [-] ) , R. Kolder [-] , P. Čermák [-] - Š. Galík [-] , M. Tyrlik [-] , J. Galík [-] , V. Miček [-] , D. Drábek [-] - F. Kulich [-] , D. Orlický [-] (80. D. Kurečaj [-] )

TJ Slovan Havířov
M. Mišovic [-] - M. Klimek [-] (79. R. Teplanský [-] ) , J. Mejta [-] , J. Režňák [-] , M. Zagóra [-] (79. A. Popelka [-] ) - A. Pittner [-] (73. M. Zdražil [-] ) , A. Cagáň [-] (79. R. Čubok [-] ) , O. Pastrňák [-] - T. Poncza [-] (73. O. Baláž [-] ) , D. Horniak [-] - J. Dziedzic [-]

ŽK: 50. Š. Galík - 22. A. Cagáň , 22. D. Horniak .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: NEMEC Jozef - PLONKA Karel, PÁNEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

12. 9. 2023 13:07
Remíza