2:1
(1:0)
79. P. Cina
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 15:30

7.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj dvou Baníků rozhodl gól v poslední minutě


Branky


7

Zajímavý zápas jsme mohli v sobotu sledovat v Rychvaldě, kam přijel Baník Doubrava.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jeden nákop, a je to 1:0

První poločas byl vcelku vyrovnaný, více ze hry měla sice Doubrava, která více držela míč a vypracovala si více střeleckých pozic, z žádné však brákáře domácích neohrozila. Po půl hodině hry se Rychvald stáhl mírně do defenzivy, což vytvářelo prostor pro kombinaci hostů. Možná překvapivě se z první branky radovali domácí, když se k nakopnutému míči dostal Blažek, který přihrávkou našel nejlepšího střelce domácích Kuruštu, a ten se, jak už to bývá, nemýlil. První poločas tak skončil výhrou domácích.

Rozhodovalo se v poslední minutě

Do druhé půle vstoupili lépe domací, kteří se během pauzy probrali. Jejich převaha se projevila, vytvořilo si pár gólovek, třikrát dokonce napálili tyč. V 54. minutě zahrával Rychvald nepřímý kop za malou domů, nabídnutou příležitost nevyužil. V 79. minutě vyrovnával za hosty Cina, na jehož střelu si brankář sice sáhl, brance ovšem nezabránil. Doubrava tak skórovala snad z jediného útoku za druhý poločas. Tohle domácí srazilo, padli do útlumu, a vypadalo to na remízu. Jenže v 93. minutě opět podržel svůj tým Kurušta, po rohovém kopu zahraném Prachařem hlavou zvrátil zápas na svou stranu.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Rychvald
Trenér Doubravy: "Dnešní zápas byl z naší strany v prvním poločase opatrný a špatný. Ve druhém se to zlepšilo a měli jsme bod na dosah. Mysleli jsme si dokonce, že bychom mohli zápas otočit. Bohužel, jedna chyba nás stála vedení a tři body."




Sestavy


TJ Baník Rychvald
D. Ivan [-] - M. Cichoň [-] , J. Sollich [-] , V. Musil [-] , L. Kurušta [-] , R. Riška [-] (73. J. Pohlodko [-] ) , R. Blažek [-] , J. Foltyn [-] , M. Samlik [-] , L. Pluta [-] , R. Gorniak [-] (58. T. Prachař [-] )

Baník OKD Doubrava
D. Bos [-] - T. Široký [-] , D. Ženíšek [-] (67. M. Balážik [-] ) , V. Gajda [-] , . Pokorný [-] , M. Kučera [-] , M. Lipták [-] , R. Hogh [-] (46. R. Konesz [-] ) , T. Tobola [-] , P. Cina [-] , K. Antal [-]

ŽK: 47. L. Kurušta , 94. V. Musil - 59. D. Ženíšek , 82. M. Lipták .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KIŠKA Ondřej - GANAJ Martin, BANOT Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

12. 9. 2023 13:06
Výhra domácích