Lokomotiva se dočkala první domácí výhry


Branky


5. D. Blaho , 50. M. Glac
7

Louky přivítaly na svém hřišti Horní Bludovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší vstup pro domácí

Hned ve třetí minutě se do velké šance dostal Michalík, kterého obrana marně stíhala, a tak se mu podařilo zakončit, jeho střelu ale chytl brankář Němeček. V páté minutě se radovali domácí, K. Bélai sklepl centr Ryby na volného Blaha, ten už měl snadnou práci a vstřelil první branku zápasu. Vyrovnáno mohlo být hned za 3 minuty, k odraženému míči se totiž dostal hráč Horních Bludovic,  střelu opět, i za pomoci tyče, skvěle zlikvidoval Němeček. To bylo od hostů v první půli vše. V průběhu poločasu si Loučané vypracovali ještě pár dalších šancí, jenže je nevyužili. Do druhého poločasu tak šli s těsným náskokem 1:0.

Vítězství pohlídáno

I v druhé půli jsme viděli branku hned po pěti minutách, K. Bélai přihrál na šestnátce stojícímu Petřkovskému, ten míč se štěstím tečoval na Glace, který se prosadil i přes obránce a zvýšil na 2:0.  Domácí i přes navýšení náskoku neustále tlačili, v 63. minutě vyslal Piecha do úniku K. Bélaie, ten ale v souboji s brankářem neobstál. Hne dza 2 minuty další tutovka, po centru Ryby byl sám před bránou Mráček, toho ale opět skvěle na dvakrát vychytal brankář Lipták. Domácí si ještě pár šancí vytvořili v závěru, všechny ale zneškodnil dnes skvělý Lipták. Domácí se tak radují ze své první domácí výry v letošní sezóně.



Ohlasy k zápasu



FC Horní Bludovice
Filip Slivka (asistent trenéra): Máme velký problém v útočné fázi, kdy si moc šancí nevytvářím,e a z toho mála, co máme, nejsme schopni dat gól. Tohle se opakuje už poněkolikaté a je to celkem frustrující. Nezbývá nic jiného, než zamakat a zlomit to v dalším zápase.



Počet diváků: 56. Rozhodčí: KRAMNÝ Rostislav - BOHÁČ Petra, MBAYE Issa.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

12. 9. 2023 13:04
Výhra domácích