Zápas plný gólovek zvládly lépe Louky


Branky


3

Na hřišti Doubravy se představila silná Lokomotiva Louky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spousta šancí, málo gólů

První půl hodina nabídla opravdu pořádnou porci šancí. Hned v 5. minutě Konderla poslal přihrávku na Ludvíka, ten se dostal do pokutového úzémí, bohužel pro hosty se rozhodl střílet a nevyužít 2 volné spoluhráče, střela nakonec minula levou tyč. V 17. minutě vybídl Ludvík pasem K. Bélaie, ten se řítil sám na branů, s brankářem Frolíkem si ovšem neporadil. O minutu později stejná situace na opačné straně, na Němečka šel sám Tobola, obrana hostů však útočníka dohnala, ten pod tlakem minul bránu. V 19. minutě se Loučani dostali k rohovému kopu, jenže Konderla hlavičkoval pouze do obránce, od něj se míč odrazil k brankáři Frolíkovi. Ve 28. minutě už jsme se branky dočkali, Konderla nádhernou patičkou uvolnil K. Bélaie, ten našel přihrávkou pod sebe Konderlu, který posunul na plně rozběhnutého a už skórujícího D. Bélaie. Posléze se hra uklidnila, do kabin si nesli Loučané náskok 0:1.

Pojištění výhry

Do druhé půle vkročili lépe domácí, kteří si vypracovali šanci už v 50. minutě, tu ovšem obětavým zákrokem zastavil Gír. A tak se ke slovu dostali opět hosté. V 61. minutě se po zmatku v pokutovém území dostal k míči D. Bélai, jeho pokus skončil na břevně. Po hluché pasáži byli domácí blízko k vyrovnání, na brankáře hostů se řítil Pokorný, sice ho překonal, jenže střela pouze orazítkovala pravou tyč. Ke konci zápasu přidali hosté pojistku, kdy hrající trenér Bizoň potáhl míč a našel před prázdnou bránou osamoceného Petřkovského. O minutu později ještě přidal gól Piecha, který stanovil konečné skóre zápasu 0:3.



Počet diváků: 55. Rozhodčí: KRATOCHVÍL Matěj - STEJSKAL Karel, PÁNEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Ondřej König

Expert: Jan Škuta
Tip experta: výhra hostů

Lokomotiva je silná, Doubravě se moc nedaří, tady je to za mě jasné.

Tip: výhra hostů