Archlebov jasně zvítězil ve Žďánicích


Branky


1

 

Sobotní odpoledne v Želeticích patřilo fotbalu. Hosté přijížděli jako favorité zápasu. Béčko Ždánic totiž dosud nezískalo ani bod.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
REPORTÁŽ Z POHLEDU ARCHLEBOVA ZASLAL PAVEL STEJSKAL     První minuty zápasu byla naše hra chaotická a neorganizovaná. Kupili jsme hodně individuálních chyb a soupeř tím pádem dostával prostor a měl možnosti skórovat, čehož nevyužil i díky skvěle připravenému Schöfrovi. Asi nejhorší výkop Schöfra za Archlebov zázrakem prodloužil Chytil. Následně se dostal k míči všudybýlek Strmiska, který svým letošním pátým gólem v 16. minutě otevřel skóre utkání. Chvíli po gólu ale našim fanouškům zatrnulo. Strmiska po jednom ze soubojů s bolestivou grimasou opustil hřiště s levým prsteníčkem ve tvaru L. V pozápasovém studiu tvar svého zraněného prstu dokonce načtrtnul elektronickou tužkou. Na pomoc přispěchal spoluhráč Jandora a díky kurzu první pomoci pro malomocné mu prst vrátil do původní polohy a Strmiska odsprintoval zpět do hry. V dalších minutách jsme měli několik možností zvýšit stav branek na našem kontě, ale zadařilo se až v 25., kdy mladý Vala míč, který sám získal, předložil na zlatém podnose Chytilovi, který zapsal do statistik druhý kanadský bod v zápase. Zanedlouho poté z ojedinělé šance ale za to krásnou střelou do horního rohu brány soupeř snížil na 1:2. Do poločasu se již nic nezměnilo. Druhý poločas nás soupeř téměř neohrozil a naše hra se zklidnila. V 63. minutě se prosadil Hovězák, v 76. zužitkoval Chytilův pas za obranu Dejdar a v 78. minutě proběhla kosmetická úprava skóre na 1:5 opět z kopačky Strmisky, který zaznamenal šestou trefu v sezóně. Ze Želetic tak vezeme další tři body, které nás posunuly na třetí příčku v tabulce. Ztráta pěti bodů na čelo je zapříčiněna zápasem k dobru v náš prospěch. První minuty za náš tým si připsal Lukáš Skřápek a nejevil se vůbec špatně. Gratulujeme. Týmový lékař potvrdil, že Strmiska další zápas rozhodně nezmešká. V neděli přivítáme na domácím hřišti Lovčice, třetí tým bez bodového zisku v řadě. Těšit se můžeme na navrátilce do sestavy Šnejdara.

 



Počet diváků: 50. Rozhodčí: ZÍMA Zbyněk - HLAVINKA Lubomír, RUBAN Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů






Tabulka Z Skóre B
1 Sokol Čejč 13 53:16 37
2 ZEMAS Hovorany 14 50:15 34
3 SK Žarošice 14 56:24 33
4 FC Kyjov 1919 B 12 42:8 28
5 TJ Sokol Nenkovice B 13 41:23 23
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Patrik Bíza 19
2 Tomáš Bátora 14
3 Roman Buštík 13
4 Petr Řičánek 11
5 David Zouhar 11
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 41 68,3% 1
2 Venca Likeš 9 60,0% 0
3 Radek Hruška 6 24,0% 0
4 Pavel Smejkal 6 60,0% 0
5 Jaromír Bělunek 4 80,0% 0
Zobrazit celou tabulku