Archlebov začal anglický týden skvěle!


Branky


2

Reportáž z utkání zaslal Pavel Smejkal a z jeho pera si tak můžete přečíst, jak utkání mezi Archlebovem a Hovorany probíhalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ještě těsně před zápasem nebyla známá soupiska pro utkání. Nezvěstný byl tentokrát Chytil, který cestoval ze zahraničí, došla mu data a my se jen modlili, aby se včas dostavil na hřiště. Důležité také bylo jak si poradí s časovým posunem. Zvládl to skvěle a byl plný elánu. Z rodinných důvodů chyběl Berka, který si na konec léta připravil příjemnější starosti. 

 

Drobná zranění doléčují Doležel, Skřápek a Bystřický, který si v životní formě o postel zlomil malíček. To je sen. Jen díky těmto lapáliím nemusel trenér řešit na koho nezbyde dres.

 

První poločas se nesl v zajímavém tempu a hlavně pro Hovorany byl bohatý na příležitosti ke skórování. Šance ale zmařily hlavně nepřesnosti v zakončení a párkrát také neomylný Schöfr v bráně. I my jsme si dokázali nějaký tlak vytvořit, ale určitě jsme nebyli tak nebezpeční jako soupeř. Poločas tak skončil bez branek.

Do druhého poločasu vstoupili rozhodně bojovněji domácí. Vysoký presink od útočníků a čtení hry obránců zajišťovaly čím dál častěji tlak na soupeřovu branku. V prvních deseti minutách se staly dva zajímavé momenty, které dle odborníků v Tiki Taka měly velký vliv na zlom zápasu. Chytil po příjezdu do ČR konečně zařadil vyšší rychlostní stupeň a velmi tvrdě, ale čistě, odebral skluzem míč bývalému spoluhráči Dolaru Klíčovi, kterému chvíli trvalo vrátit se zpátky na nohy. Poté ale Chytil nezklamal a klasicky si po ostrém zákroku řekl o žlutou kartu. Smejkal už ji měl z první půle, takže tím pádem hlásili naši sběrači karet splněno.

 

Poté měl více ze hry Archlebov a dokázal toho i v 58. minutě využít, díky skvěle umístěné střele Jarolíka. Soupeř se dostal pod tlak a musel otevřít hru a útočit, což neslo ovoce opět Archlebovu, kdy tlačenice před brankou hostí skončila druhým gólem v 73. minutě pro Archlebov. Skrumáž tam byla pořádná a nikdo neví, kdo gól dal. Rozhodčí ho připsal Strmiskovi, který se u lajny zrovna občerstvoval. V malém vápně se ale nacházeli Němec se Šnejdarem. Naši statistici po prozkoumání všech dostupných záběrů připsali branku Šnejdarovi. Soupeř se dostal ještě k několika příležitostem, ale nic k přímému ohrožení brány nevedlo. 

 

Hráči tedy mohli s fanoušky oslavit první výhru a Schöfr první nulu v lize. Ve středu nás čeká pokračování anglického týdne - čtvrtfinále okresního poháru. Na domácím hřišti přivítáme Bzenec B. Začátek zápasu v 17:30.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: JAHODA Zdeněk - SMEJKAL Pavel (N), BEDNAŘÍK Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů






Tabulka Z Skóre B
1 Sokol Čejč 13 53:16 37
2 SK Žarošice 14 56:24 33
3 ZEMAS Hovorany 13 38:15 31
4 FC Kyjov 1919 B 12 42:8 28
5 TJ Sokol Nenkovice B 13 41:23 23
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Patrik Bíza 19
2 Tomáš Bátora 14
3 Roman Buštík 13
4 Petr Řičánek 11
5 David Zouhar 11
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 41 68,3% 1
2 Venca Likeš 9 60,0% 0
3 Radek Hruška 6 24,0% 0
4 Pavel Smejkal 6 60,0% 0
5 Jaromír Bělunek 4 80,0% 0
Zobrazit celou tabulku