3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 16:30

5.kolo, Jihomoravský | Blansko | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utrápená koncovka největší slabinou Kořence, tři body však zůstaly u domácích


Branky


7

Domácí Kořenec trápila koncovka. Do ojedinělých šancí se dostávali i hosté z Lažánek, ale všechny body zůstaly u domácího Kořence.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do kabin bez branek

Při pohledu na tabulku a kvalitu hráčů bylo víceméně jasno, kdo bude v zápase udávat tempo. Domácí drželi míč na svých kopačkách a hledali možnosti ke skórování. K přímému ohrožení branky se však nedostaly, jejich dalekonosné projektily létaly většinou nad bránu. Menším zlomovým momentem se stalo dvojité střídání v rozmezí 35. až 37. minuty, kdy domácí ztratili tempo a do hry se dostávali i hosté z Lažánek. Zápas se vyrovnal a hostům se podařilo dostat se i k útočným akcím, které však neznamenaly pro domácí výraznější nebezpečí. Kořenec své šance, stejně jako hosté, neproměnoval a do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Střelecké trápení prolomeno

Druhý poločas začal stejně jako ten první. Kořenec držel míč a vytvářel si šance. Tu první se jim dokázalo proměnit v 49. minutě, kdy Svoboda zatáhl balón do vápna a naservíroval míč Jelínkovi do prázdné brány. Vedení o jednu branku domácím nestačilo a snažili se navýšit vedení. Samostatné úniky, vyložené šance a spousta střel, nic z toho se však neujalo a do ojedinělých šancí se dostávali i hosté, kteří věřili ve vyrovnání a zisku alespoň jednoho bodu. Ani jedna ze šancí hostů se však neujala a udeřili domácí. V 84. minutě po stadartní situaci chytře Papoušek přehlavičkoval brankáře a uklidnil domácí fanoušky. Ti byli ještě klidnější o 5 minut později, kdy do prázndé dorážel Schulze a uzavřel skóre zápasu.



Ohlasy k zápasu


Sokol Kořenec
Luboš Popelář (hráč): Zápas jsme si zbytečně komplikovali neproměněnými šancemi.. náš nejmladší hráč v sestavě Roman Grepl mohl uklidnit nervózní zapas několikrát, ale v koncovce se hodně trápil. Vedení jen o 1 gól až do posledních minut bylo znát. Lažánky to hnalo stále dopředu s vidinou vyrovnávacího gólu a zisku aspoň 1 bodu. Měli k tomu i velikou příležitost, ale jejich útočník sám před brankářem minul bránu. Musíme si vzít ponaučení do dalších zápasů a v koncovce zachovat klidnou hlavu.




Sestavy


Sokol Kořenec
P. Kosiarský [-] - M. Učeň [-] , L. Kejík [-] , M. Jelínek [-] - A. Přikryl [-] , J. Kuda [-] (35. H. Svoboda [-] ) , D. Hlubinka [-] , P. Papoušek [-] (37. F. Buráň [-] ) , J. Hrazdil [-] - R. Grepl [-] , V. Slaný [-]

Lažánky
K. Málek [-] - P. Kvasnovský [-] , R. Kratochvíl [-] , M. Kocman [-] , M. Korčák [-] , I. Cupák [-] (46. J. Lipovský [-] ) , A. Pokorný [-] , J. Langr [-] , J. Fiala [-] , R. Skoták [-] , Z. Koníček [-] (84. L. Zukal [-] )

ŽK: 35. J. Kuda , 35. A. Přikryl , 36. D. Hlubinka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠEBELA Václav - VÁCLAV Zdeněk (N), PATRIK Ťašký (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Ťoupek

Expert: Tomáš Kamenický
Tip experta: výhra domácích

Kořenec vyhraje nad Lažánkami.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích