Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 16:30

3.kolo, Jihomoravský | Blansko | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí své šance neproměnili a můžou být rádi za bod


Branky


7

Zápas ve velice náročných podmínkách nabídl divákům 4 branky. Domácí avšak měli spoustu příležitostí převzit vedení a dotáhnout zápas do vítězného konce. To se jim však nepovedlo a body se v Letovicích rozdělovaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí místo navýšení skóre dohráli poločas za vyrovnaného stavu

Do Letovic v neděli 20.8. přijely Olomučany, které svůj první zápas prohráli stejně jako domácí. Hrálo se ve velmi náročných podmínkách, jelikož teploměr zde během utkání ukazoval teploty vyšší 40 °C. Do zápasu lépe vstoupili domácí, jelikož si vytvářeli nadějné brankové možnosti. Za zmínku stojí únik Michala Kaderky, který však branku přestřelil. V 20. minutě již domácí dostali míč do sítě. Perfektní balón Bačovského si našel Sergii Matviienko a poslal domácí do vedení - 1:0. Olomučany ale nečekaly s odpovědí dlouho a v 24. minutě dokázal tečovanou ranou vyrovnat Ondřej Navrkal. Do konce poločasu se dostávali do šancí pouze Boskovice/Letovice, své šance však spálil Matviienko, Bayer i Kougl. Do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu.

I přes tlak se domácí dostali pouze k vyrovnání

Druhý poločas začal stejně jako končil ten první. Domácí se dostávali do zajímavých možností, avšak nedokázali své šance proměnit. Místo toho začaly do brejkových šancí Olomučany. V 66. minutě utekl Josef Štěpánek, který byl jasně podražen v pokutovém, avšak píšťalka sudího mlčela. I přes to dokázali hosté v 75. minutě dostat míč do sítě. V souboji tváří tvář s brankářem uspěl Matyáš Konečný - 1:2. Domácí se opět dostali do tlaku, ale zmohli se pouze k vyrovnání 2:2 díky gólu Tomáše Kougla. Souboj dvou poražených z 2. kola tak skončil nerozhodně 2:2.



Ohlasy k zápasu


FC Boskovice - Letovice C
Patrik Pelíšek (hráč): Bod je pro nás v kontextu celého utkání rozhodně ztrátou. V 1. poločase jsme se mohli dostat do výrazného vedení, bohužel jsme ale naše šance neproměnili. Místo toho zachraňujeme alespoň bod v posledních minutách, a to ještě máme štěstí, že proti nám nebyla písknuta 100% penalta. Je to pro nás poučením do příštího týdne, že nesmíme se šancemi ledabyle zacházet. Věřím, že za týden v Lysicích již získáme naše první 3 body.




Sestavy


FC Boskovice - Letovice C
D. Chmelíček [-] - F. Bačovský [-] (70. O. Pokhylko [-] ) , L. David [-] , M. Kaderka [-] , T. Kougl [-] , P. Pelíšek [-] , S. Matviienko [-] , G. Bayarmagnai [-] (46. D. Prudil [-] ) , M. Dvořák [-] , D. Kobelka [-] (71. V. Pravec [-] ) , P. Bayer [-]

Sokol Olomučany
L. Krejčí [-] - O. Navrkal [-] , J. Štěpánek [-] (75. Š. Ševčík [-] ) , J. Ševčík [-] (70. A. Földváry [-] ) , T. Drahonský [-] (83. J. Konečný [-] ) , P. Rybák [-] (46. M. Vašák [-] ) , M. Konečný [-] , L. Klimeš [-] , J. Kratochvíl [-] , P. Husák [-] , L. Kakáč [-]

ŽK: 54. M. Konečný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠENKÝŘ Jiří - VAVŘÍN Marek, BRYCHTA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Boskovice si na domácím hřišti pohlídají vítězství.

Tip: výhra domácích