Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 17:30

2.kolo, Jihomoravský | Blansko | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lažánky doma nejtěsnějším možným rozdílem porazily Voděrady


Branky


4

Lažánky přivítaly na domácím hřišti celek z Voděrad. Velice vyrovnaná bitva nabídla divákům 5 branek. Šťastnější byli nakonec domácí, poté co vítěznou trefu vstřelil domácí kapitán Fiala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do šaten za nerozhodného stavu

Lažánky chtěli zažít lepší vstup do sezóny než loni a to se jim náramně dařilo. Hned v 8. minutě se zásluhou Kocmana dostaly do vedení a to si dokázali hráči celku z městské části Blanska držet necelých 30 minut. Lažánecký fotbal nezažívá přívětivé období a to nezažila ani domácí obrana. V 32. minutě se po chybě domácí obrany dostal k míči Boček a vyrovnal stav utkání. Závěr poločasu nějaké větší ohrožení branek jak hostů, tak domácích nepřišlo a za stavu 1:1 odešli hráči do kabin.

Nástup domácím nevyšel, stav se jim však podařilo otočit

Nástup do druhého poločasu byl na stejné vlně pro obranu jako výstup z té první. Po 30 vteřinách se opět zrodila gólová přiležitost pro hosty a Setnička poslal hosty poprvé do vedení. Poklidné tempo hry vyhovovalo hostujícím hráčům z Voděrad a ti si patnáct minut drželi vedení. To se jim ale nakonec nepodařilo udržet. Po čtvrthodině hry se ke slovu opět dostali domácí a tentokrát byli neomylní. Tlak na hostující obranu se postupně stupňoval a domácí se tlačili za vyrovnáním. To přišlo v 61. minutě z kopačky Antonína Pokorného a tlak postupně sílil a sílil. Otočit stav zpět na svoji stranu se lažáneckým podařilo v 66. minutě, kdy se domácí kapitán Fiala prosadil a rozhodl o obratu. I přes všechnu snahu hostů se jim vyrovnat nepodařilo a tak si na začátek sezóny přijeli do Lažánek pro porážku 3:2.



Sestavy


Lažánky
J. Urbánek [-] - P. Kvasnovský [-] (80. Z. Benke [-] ) , J. Langr [-] , M. Korčák [-] , M. Kocman [-] , I. Cupák [-] , A. Pokorný [-] , L. Zukal [-] , R. Skoták [-] , Z. Koníček [-] , J. Fiala [-]

Voděrady
J. Alexa [-] - J. Korčák [-] , M. Opletal [-] , P. Kudláček [-] , A. Komprda [-] (46. P. Švancara [-] ) , A. Chloupek [-] , T. Dvořák [-] (72. D. Polák [-] ) , D. Dvořák [-] , J. Setnička [-] , R. Boček [-] , P. Bednář [-]

ŽK: 86. J. Fiala .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MALITS Michal - TOPINKA Milan, JANČÍK Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: remíza

Vyrovnaný souboj na začátek sezóny. Remíza bude spravedlivá pro obě mužstva.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza