3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 15:15

1.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jsme svědky perfektního podzimu, ten nám přemožitele Boskovic - Letovic neukázal


Branky


37. M. Niessner , 47. L. Konopáč (vl.) , 53. M. Niessner - 63. J. Kleveta
13

Rekordních 13 zápasů a 13 výher. Podzim byl pro hráče sdruženého mužstva Boskovice - Letovice krásným obdobím. Na podzim se nenašel nikdo, kdo by je o body obral, uvidíme co přinese jarní část

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Niessner poslal Boskovice do vedení

Poslední utkání podzimní sezóny mezi Boskovicemi a Olešnicí se muselo na poslední chvíli přesunout na umělou trávu do Boskovic z důvodu podmáčeného terénu na hřišti Pod Horkou.

Olešnice nastoupila do zápasu především v hlubokém obranném postavení a nechala svého soupeře hrát více na míči a hrozit především z brejkových situací. Během první půlhodiny si dokázaly obě strany vytvořit šance, ale brankáři obou týmů byli pozorní a nepustili nic za svá záda. Změna skóre nastala v 37. minutě, kdy se prosadil Niessner, který dostal centr od svého spoluhráče ze strany a potvrdil svoji střeleckou formu, poslal Boskovice do vedení 1:0.

Olešnice nestačila na Niessnera

Druhý poločas nezačal pro hosty příliš dobře. Skóre se měnilo hned po 2 minutách, kdy si míč srazil do vlastní branky obránce Konopáč, poté o několik minut později Niessner vybojoval míč na velkém vápně a vstřelil svoji druhou branku v zápase. Olešnice se mohla nakoupnout brankou z 63. minuty, kdy se prosadil Jaromír Kleveta. Postupem času se začala Olešnice dostávat více do hry, dokázala si vypracovat i některé gólové šance, ale brankář Svoboda byl pozorný a nepustil nic za svá záda. V závěru zápasu už se o změnu skóre nikdo nepostaral.

 

Olešnice se tak po zaváhání Jedovnic usadila po podzimní části na 4. místě se ziskem 21 bodů a se ztrátou sedmi bodů na třetí Bořitov.

Boskovicím však patří první místo a žádného přemožitele v podzimní části nenašli.

 

REPORT: FC Olešnice



Sestavy


FC Boskovice - Letovice B
A. Svoboda [-] - J. Odehnal [-] , P. Bayer [-] , M. Niessner [-] (61. J. Minx [-] ) , S. Matviienko [-] (46. L. Sychra [-] ) , P. Stria [-] , L. Opluštil [-] (88. P. Pelíšek [-] ) , R. Müller [-] , J. Vlk [-] , M. Stanček [-] , F. Sychra [-]

FC Olešnice
D. Žíla [-] - L. Kleveta [-] , M. Chmelíček [-] - D. Štarha [-] , M. Peša [-] , D. Kintr [-] , L. Konopáč [-] (82. J. Hlaváček [-] ) , M. Daniel [-] - J. Kleveta [-] (82. J. Havlíček [-] ) , J. Petrželka [-] , M. Kubíček [-] (69. T. Marek [-] )

Počet diváků: 50. Rozhodčí: BUREŠ Martin - STLOUKAL Zbyněk, CÁPAL Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 15:11

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 10:51

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 09:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 08:16

Tip: výhra hostů