Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 14:00

13.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jsme blízko velkého úspěchu Boskovic, zbývá jim jedno vítězství


Branky


13

Zatím prochází soutěží bez ztráty bodu a série pokračuje dál. Sdružené mužstvo Boskovice - Letovice se blíži k perfetknímu podzimu a v Černé Hoře opět naplno bodovalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V poločase jasně lepší favorit

Nedělní odpoledne v Černé Hoře nabídlo zápas 13. kola Okresního přeboru mezi domácím Černou Horou a lídrem tabulky benfikou z Boskovic/Letovic. Souboj těchto dvou týmu byl jistě zajímavý pro několik hráčů domácích, kteří v minulosti v Boskovicích působili. Začátek zápasu chytla lépe Černá Hora, jelikož svého soupeře přehrávala a vytvářela si dobré příležitosti. Ty však končili mimo tři tyče nebo na jistém Svobodovi. A tak mohli v 7. minutě udeřit z rychlého brejku hosté. Dlouhý Striův míč za obranu domácích si našel Marek Niessner a nedal brankáři žádnou šanci - 0:1. Od této chvíle převzal útočnou iniciativu B-tým Boskovic/Letovic. Hosté si vytvářeli dobré šance, které ale v další gól nevyústili. To se změnilo až v 27. minutě, kdy po levé straně utekl Matviienko obraně domácích a přesnou přihrávkou našel Marka Niessnera, jenž prostřelil brankáře Trávníčka - 0:2. Za dvě minuty bylo na lavičce benfiky ještě veseleji, jelikož Marek Niessner opět udeřil a zkompletoval hattrick - 0:3. Od této chvíle se hrál opět vyrovnaný fotbal, který nabídl šance na obou stranách. Konec poločasu však patřil opět hostům. Libor Opluštil si na vápně navedl míč kolem obránce a křižnou střelou nedal brankáři šanci - 0:4. Poločas tak skončil jasným výsledkem pro Boskovice/Letovice.

 

Hosté potvrdili dobrý první poločas

V druhém poločase se obraz hry moc nezměnil - Černá Hora se snažila překonat obranu hostů, ta však zůstávala pevná. Benfika naopak hrozila z rychlých brejků, čímž se Marek Niessner dostal do mnoha výborných šancích, které ale zůstali nevyužity. V 69. minutě se přeci jenom znova měnilo skóre. Marek Niessner znova utekl obraně domácích a tentokrát se již nemýlil - 0:5. Utkání se dohrávalo v poklidném stavu, jelikož o výsledku zápasu bylo již dávno rozhodnuto. V 82. minutě se ale domácí dočkali svého čestného úspěchu. Po standartní situaci si na centr přesně naběhl Matěj Šafr a snížil na 1:5. Žádné další příležitost se již diváci nedočkali, a tak si Boskovice/Letovice připsaly svoji 11. výhru v řadě. 



Sestavy


FK Černá Hora
M. Trávníček [-] (69. D. Mrhač [-] ) - B. Šváb [-] (69. T. Vaněk [-] ) , R. Štěrba [-] , M. Šafr [-] , J. Šebek [-] , J. Stupka [-] - D. Štěrba [-] , Z. Širůček [-] , D. Koupý [-] - M. Abrahám [-] , M. Jarůšek [-] (81. M. Kouřil [-] )

FC Boskovice - Letovice B
A. Svoboda [-] - P. Bayer [-] , M. Niessner [-] (84. P. Pelíšek [-] ) , S. Matviienko [-] (52. A. Sivera [-] ) , P. Stria [-] , L. Opluštil [-] , V. Hrabec [-] , J. Fidler [-] , R. Müller [-] , M. Stanček [-] , L. Sychra [-] (58. Š. Petrů [-] )

ŽK: 28. J. Stupka , 76. D. Koupý .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: HAMINGER Milan - HLAVIČKA Lukáš, STLOUKAL Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 14:28

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 12:32

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 19:44

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 17:53

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 20:10

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 18:49

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 17:26

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 10:10

Tip: výhra hostů