8:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 14:00

13.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opět úřadoval Kosek a pěti brankami rozstřílel Lipovec


Branky


12. M. Hloch , 33. T. Kosek , 44. T. Kosek , 51. T. Kosek , 56. J. Maňoušek (p.) , 61. T. Kosek , 75. T. Kosek , 87. P. Musil
12

I přes vyrovnaný první poločas si domácí do kabin odnesli tříbrankové vedení. Druhý poločas byl však dominantní a výsledek pro hosty je velice krutý. Prohrát o 8 gólů s červenou kartou není ideální na zakončení podzimu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kosek započal gólové galapředstavení

Začátek utkání se nesl v opatrném duchu, přesto se první větší šance zrodila už v 7. minutě a měli ji hosté. Jejich hráč prošel středem hřiště až na hranici „šestnáctky“, ale namířil svou střelu nad bránu. Za dvě minuty to byl znovu Lipovec, kdo mohl otevřít skóre. Po rohovém kopu se prosadil hlavou jeho hráč, ovšem míč poslal vedle pravé tyče. Jak naložit s rohovým kopem ukázali hostům v 11. minutě domácí. Jamrich zahrával roh z levé strany, na jeho prudký centr si naskočil Hloch a po jeho hlavičce se gólman soupeře natahoval marně – 1:0. Hra se přelévala od brány k bráně a bylo se stále na co dívat. V 17. minutě mohli domácí navýšit vedení, Jamrich vysunul po levé straně Svobodu, ten poslal centr před bránu kam si naběhl Šíbl. Laďa pohotově zakončil z 12-ti metrů, jenže brankář skvěle zasáhl a špičkou kopačky vytěsnil míč na roh. Ve 20. minutě byl blízko gólu i Lipovec. Nenápadná střela orazítkovala levou tyč. Hrál se dál zajímavý fotbal v rychlém tempu, ale dlouho se větší šance neurodila. Až ve 35. minutě vysunul Hloch Tadeáše Koska, ten unikl obraně a obloučkem přes padajícího brankáře zahájil své střelecké galapředstavení – 2:0. V závěrečných minutách první půle se urodilo několik dobrých možností na obou stranách. Nejdříve ve 39. minutě našel Jamrichův centr na zadní tyči Hlocha, jehož střelu gólman nadvakrát chytil. Hned z protiútoku zahrozili i hosté. Po rohu z pravé strany se prosadil hlavou hráč Lipovce, ale naštěstí pro domácí namířil nad bránu. Ve 44. minutě to byl znovu Lipovec, který mohl zdramatizovat zápas. Po centru zprava hlavičkoval jeho hráč a znovu proletěl míč nad břevnem. Ve 45. minutě uštědřili domácí hostům lekci z produktivity, Svoboda vysunul Koska, ten od půlící čáry pádil sám na brankáře a umístil míč vedle něho do sítě, čímž nám zajistil příjemné třígólové vedení – 3:0.

 

Dominantní druhý poločas domácích

Ve druhém dějství nemínili hosté zápas „zabalit“ a snažil se o zkorigování skóre. V 50. minutě zaváhal Piňos při vyběhnutí na trestný kop, míč propadl za něho, vznikl závar snad jen metr před brankovou čárou, ale obrana s vypětím všech sil uhájila čisté konto a odvrátila míč do bezpečí. Akce bleskově pokračovala, balónu se zmocnil Svoboda, který vysunul do běhu Koska, ten znovu pláchnul obráncům, udělal kličku brankáři, ten první střelu našeho hráč ještě vyrazil, avšak dorážku už poslal Tadeáš z téměř nulového úhlu do sítě – 4:0. Byl to zlomový moment utkání. Od tohoto okamžiku domácí hráči zcela ovládli hru a na hřišti začali jasně dominovat. V 56. minutě přihrál Bezděk mezi obránce Koskovi, ten se dostal až před brankáře, pokusil se o kličku, gólman hostů ho fauloval a rozhodčí nařídil penaltu. K té se postavil Maňoušek a prudkou polovysokou střelou přidal další branku – 5:0. V 60. minutě se po rohovém kopu dostal k zakončení Šíbl, ale obránci jeho střelu zablokovali. Za minutu vysunul Maňoušek dlouhým pasem k levé postranní čáře Jamricha, ten obešel obránce, poslal prudkou přihrávku po zemi před bránu, kam si naběhl kdo jiný než Kosek a ze čtyř metrů dorazil míč do sítě – 6:0. Naše hráče zápas bavil, což bylo vidět i v 65. minutě, kdy si po pěkné kombinace na jeden dotek vyměnili míč Jamrich se Šíblem, jenž balón posunul Koskovi, který tentokrát bránu minul. V 69. minutě bylo s Lipovcem ještě hůř, když Lukáš Musil nešetrně fauloval na půlící čáře Koska a po druhé žluté kartě ho rozhodčí Bureš vyloučil. Tadeáš se pomstil v 75. minutě, když po přihrávce Kadlece překonal brankáře popáté v zápase a celkově upravil už na jasných 7:0. Ještě stále domácí hráči neukojili svůj střelecký apetit, a i když už byl Kosek vystřídaný, přece jen se diváci dočkali další branky. Srostlík přihrál Patriku Musilovi a ten střelou z 20-ti metrů překonal brankáře – 8:0. V samotném závěru mohli přidat ještě jeden gól. V 89. minutě centroval z pravé strany Musil, na míč si naběhl nikým neatakovaný Škvarenina, jenže poslal míč hlavou nad bránu a tak se skóre už nezměnilo.

REPORT: Obec Šosůvka



Ohlasy k zápasu


Vysočany - Šošůvka
Petr Panáček (vedoucí mužstva): V předposledním podzimním utkání pokračovala spanilá jízda našich mužů, kteří v derby rozstříleli Lipovec, zaznamenali už pátou výhru v řadě a potvrdili 2. místo v tabulce. Zápas (zejména v prvním poločase) rozhodně neměl jednoznačný průběh, soupeř zahodil celou řadu šancí, ovšem skvělou formu potvrdil Tadeáš Kosek, který byl jednoznačně nejlepším hráčem střetnutí a svůj výkon korunoval pěti vstřelenými brankami.




Sestavy


Vysočany - Šošůvka
L. Piňos [-] - M. Srostlík [-] , J. Jamrich [-] , M. Kadlec [-] (84. L. Vágner [-] ) , L. Bezděk [-] (72. L. Němec [-] ) , P. Musil [-] , T. Kosek [-] (77. J. Zouhar [-] ) , D. Svoboda [-] (65. L. Škvarenina [-] ) , V. Šíbl [-] (79. M. Šebela [-] ) , J. Maňoušek [-] , M. Hloch [-]

SK Sokol Lipovec
P. Sedlák [-] - P. Hebert [-] , J. Keprt [-] , V. Formánek [-] , L. Horáček [-] , L. Musil [-] , F. Musil [-] , P. Kučera [-] (53. J. Šebela [-] ) , F. Hebert [-] , V. Zouhar [-] , M. Zouhar [-]

ŽK: 9. L. Bezděk , 63. T. Wágner , 76. T. Kosek - 54. L. Musil , 56. P. Sedlák , 81. V. Formánek . ČK: 62. L. Musil .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BUREŠ Martin - CÁPAL Roman, HEGER David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 12:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 19:44

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 17:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 20:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 18:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 17:26

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 10:10

Tip: remíza