1:5
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 10:15

12.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipůvka prohrála i čtvrtý zápas v řadě a dál se výsledkově trápí


Branky


80. D. Kovář - 20. T. Kosek , 25. V. Šíbl , 58. V. Šíbl , 64. T. Kosek , 88. T. Kosek
14

Souboj dvou mužstev z opačných konců tabulky dopadl dle papírových předpokladů. Hra byla přesto většinu času velmi vyrovnaná. Hattrick zaznamenal hostující Kosek a gólově se dotáhl na čelo tabulky střelců.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V poločase hosté vedli o dvě branky

Začátek zápasu patřil Lipůvce, ta měla více ze hry a už ve 2. minutě se ke střele dostal po standartní situaci a centru z levé strany její hráč, ovšem hlavou poslal balón nad bránu. Postupně hostující hráči vyrovnali hru, dařila se jim kombinace a v 10. minutě dali poprvé o sobě vědět i oni. Právě po kombinační akci se uvolnil v pokutovém území Šíbl, který odehrál hodně povedené utkání, ale jeho střela z 10-ti metrů trefila nohy domácího gólmana. Hra sice byla vyrovnaná, jenže hostující  mužstvo bylo o poznání nebezpečnější. V 15. minutě přiklepl Kovář míč Šíblovi, jehož střelu z 20-ti metrů brankář s námahou vyrazil. V 18. minutě se domácím povedl brejk, jejich hráč pronikl z levé strany do vápna a jeho přihrávku před bránu srazil Maňoušek tak, že Piňos měl co dělat, aby vytěsnil míč na roh. Ve 20. minutě šli hosté do vedení. To po pravé straně unikl Kovář, který domácí obraně dělal svou rychlostí velké starosti, naservíroval míč před bránu nabíhajícímu Koskovi a ten s přehledem obstřelil gólmana – 0:1. Hned za minutu přišla další pohledná akce, Kovář si vyměnil míč se Šíblem, přihrával znovu na Koska, ale tomu obránce na poslední chvíli ukopl míč. Ve 24. minutě zahrozili také domácí. Po brejku se řítil do pokutového území jeho hráč, naštěstí střelu z nadějné pozice na poslední chvíli zablokoval Hloch. A domácí to mrzelo dvojnásob, protože hned za minutu přihrál Svoboda Šíblovi, ten prošel z levé strany do „šestnáctky“ a přesně mířenou střelou k pravé tyči nedal gólmanovi šanci zasáhnout – 0:2. Hned ve 26. minutě našel Jamrich obloučkem Koska, Tadeáš se ocitl sám před brankářem, který střelu nohou vytěsnil vedle brány. Pak se hra trochu uklidnila, vzruchu ubylo. Až ve 37. minutě vysunul Jamrich Koska, jenž pádil zleva sám na gólmana, ten střelu vyrazil, ovšem znovu do Koska, od kterého následně putoval balón vedle levé tyče do zámezí.

 

Domácí se zmohli pouze ke snížení

Druhý poločas začal lépe hostující tým. Pak však hostující hráči ubrali výrazně na tempu a hra se přestěhovala spíš na jejich polovinu, i když Lipůvka se k vážnější šanci nepropracovala. Až v 58. minutě předvedlo hostující mužstvo konečně kloudnou akci, která byla hned gólová. Jamrich přihrál Kovářovi, který prošel středem hřiště, mezi obránci prostrčil míč Šíblovi, Laďa se dostal až před brankáře a s přehledem ho prohodil – 0:3. Poté přišla pro hosty nejpovedenější fáze střetnutí, kdy zcela ovládli hru a téměř domácím nepůjčovali míč. V 60. minutě centroval Jamrich na Kováře, který se dostal do souboje s obráncem, následně se od nich odrazil míč znovu k Jamrichovi a ten z 10-ti metrů minul pravou tyč. Nemrzelo je to ale dlouho. V 65. minutě přihrál Jamrich na Koska, který uplatnil své rychlé nohy, proběhl obranou a poslal míč přesně k levé tyči – 0:4. Bylo rozhodnuto. Jakoby si to ovšem uvědomili i hráči, kteří výrazně polevili a hra se přestěhovala opět na hostující polovinu. Už za minutu po čtvrté brance mohla Lipůvka snížit. Její hráč se uvolnil a vystřelil z 20-ti metrů, ale Piňos předvedl výborný zákrok a balón vyrazil na roh. V 73. minutě se zapomněli hosté hodně vpředu, domácí šli do brejku, ovšem akci zpomalili a vracející se obránci jim zakončení neumožnili. V 81. minutě poslal domácí hráč přesnou přihrávku na nabíhajícího Kováře, ten se ocitl sám před Piňosem a i přes enormní snahu brankáře dokázal poslat z 12-metrů míč do sítě – 1:4. Poslední slovo však mělo hsotující mužstvo. V 88. minutě vysunul Jamrich Kováře, jenž utekl obránci a jeho oblouček přes padajícího brankáře ještě dorazil před brankovou čárou Kosek a završil tak hattrick – 1:5. V následujících pár desítkách vteřin se už nestalo nic a tak sihostující hráči pojistili druhou příčku v tabulce.

 

REPORT: Obec Šosůvka



Ohlasy k zápasu


ASK Lipůvka
Robin Bohatec (hráč): Pro nás krutý výsledek 1:5 , ale je třeba říct, že soupeř byl lepší a dokázal využívat svoje šance a nás naopak do žádných velkých příležitostí nepouštěl. Takže gratulace do Vysočan, zasloužené tři body. Nás čeká příští týden souboj se Sloupem, se kterým jsme se potkávali i minulé sezóny ve III. třídě.

Vysočany - Šošůvka
Petr Panáček (vedoucí mužstva): Fotbalisté FK Vysočany/Šošůvka dokázali vyhrát počtvrté za sebou, když tentokrát výbornou formu našeho mužstva odnesla Lipůvka. Utkání nemělo tak jednoznačný průběh, jak by se zdálo z konečného skóre, ale náš celek dokázal, oproti minulým zápasům, proměňovat šance a tak je konečný výsledek pro domácí docela krutý.



Sestavy


ASK Lipůvka
J. Hochman [-] - O. Novotný [-] (46. P. Navrátil [-] ) , M. Hloušek [-] , J. Pospíšil [-] , D. Kovář [-] , V. Kučera [-] (65. K. Marek [-] ) , R. Bohatec [-] , M. Fryčka [-] , T. Hochman [-] , M. Nechvátal [-] (70. V. Novotný [-] ) , S. Palkanynec [-]

Vysočany - Šošůvka
L. Piňos [-] - M. Kadlec [-] , P. Kovář [-] , J. Jamrich [-] , M. Hloch [-] , T. Wágner [-] , D. Svoboda [-] (80. M. Šebela [-] ) , V. Šíbl [-] (75. L. Němec [-] ) , J. Maňoušek [-] , M. Srostlík [-] , T. Kosek [-]

ŽK: 33. M. Srostlík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BARÁK Hynek - SKOTÁK Jan, VOLGEMUT Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2023 11:06
Jakub Ťoupek

Expert: Tomáš Blatný
Tip experta: výhra hostů

Věřím ze Vysočany/Šošůvka zvládne zápas venku.

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 19:09

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 13:56

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 15:48

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 13:44

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 20:06

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 18:57

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 11:08

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 09:26

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 08:42

Tip: výhra hostů