3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2023 15:00

11.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhé čisté konto pro Vysočany a posun na druhé místo


Branky


10. M. Kadlec , 62. D. Svoboda , 65. T. Kosek
13

Po zaváhání Bořitova měly Vysočany vše ve svých rukách. Doma přivítaly Olešnici a podařilo se jim udržet všechny body. Výhodu tak využily a posunuly se na druhou pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kadlec poslal domácí do vedení

Do zápasu lépe vstoupil domácí tým, když už ve 2. minutě unikl po pravé straně Kovář, přihrál nabíhajícímu Maňouškovi, ovšem s jeho nedůrazným zakončením si brankář poradil. Vpředu i nadále spoléhali na rychlého Maňouška, kterého také vysunul v 5. minutě Krátký, Jirka se ocitl sám před gólmanem, ten ovšem střelu našeho útočníka vyrazil. Aktivita se dočkala odměny v 9. minutě. To rozehrál Jamrich roh z pravé strany, poslal centr na přední tyč, kam si naběhl Kadlec, jenž hlavou prodloužil míč, který přeletěl všechny a zapadl přesně za vzdálenější tyčku – 1:0. Hosté se okamžitě snažili s výsledkem něco udělat. Spoléhali především na rychlý přechod do útoku, avšak domácí hráči se poctivě vraceli do defenzívy a tak v první půlce se Olešnice téměř nedostala k vážnějšímu ohrožení branky. A to i přesto, že opticky byla hra poměrně vyrovnaná. V 15. minutě mohli domácí navýšit náskok. Jamrich kopal roh z levé strany, na centr si naskočil Kovář a s jeho hlavičkou měl brankář hostů u levé tyče plné ruce práce. Ve 26. minutě přišel jediný nebezpečnější moment před domácí bránou za celý první poločas. Hráč hostů poslal z hranice „šestnáctky“ oblouček na bránu, ovšem Piňos byl pozorný a konečky prstů vytáhl míč nad břevno. Ve 30. minutě vysunul Svoboda Maňouška, ten ukázal svému strážci záda, jenže svůj únik z levé strany zakončil střelou do brankářových rukavic. Tím ale odstartoval velký nápor, který Olešnice ustála s notnou dávkou štěstí. Nejprve ve 35. minutě unikl zleva Kosek, jeho přihrávka před bránu prošla na Kováře, který sice z 10-ti metrů obstřelil brankáře, jenže míč doslova trefil vracejícího se obránce na brankové čáře. Za dvě minuty na to si naběhl z pozice krajního obránce dopředu Kadlec, dostal se k odraženému míči, ale jeho povedená střela z dvaadvaceti metrů skončila těsně nad. Ve 40. minutě vysunul Hloch Koska, ten se ocitl zleva sám před brankářem, jenž jeho střelu srazil na roh. Ten zahrál z levé strany Jamrich, na přetažený centr si naběhl Šíbl a prudkou střelou z voleje orazítkoval pravou tyč. A za minutu zahodili další tutovku. Opět roh Jamricha, tentokrát zprava, prošel na Wágnera, jenž byl situací tak zaskočen, že ze čtyř metrů poslal míč nohou nad bránu. A tudíž do kabin odcházeli hosté s nadějí na dobrý výsledek.

 

Domácí potvrdili dobrý výkon

Do druhé půle opět vstoupil domácí celek svižně. Hned ve 46. minutě nahrál Jamrich Srostlíkovi, Michal poslal na bránu Olešnice falšovanou střelu z 25-metrů a brankář se musel hodně snažit, aby ji zlikvidoval. Ovšem pak se dostali do hry i hosté  a v následujících minutách byli blízko k vyrovnání skóre. V 50. minutě přišel pas na útočníka hostů na pravou stranu, brankář zaváhal s vyběhnutím a hráč hostů na něho najednou postupoval sám z úhlu. Piňos však své zaváhání napravil a útočníkovu šanci zlikvidoval. V 58. minutě srazil Piňos centr z pravé strany přímo k nohám hráče soupeře a jeho dorážku zablokoval před brankovou čárou Kovář. Hned za minutu přišel další brejk Olešnice, následoval centr z pravé strany před bránu, kam si naběhl nehlídaný hráč hostů, který svou následnou hlavičku z 12-metrů poslal hodně mimo. A pak přišly velké chvíle domácích, v nichž se rozhodlo o osudu zápasu. V 63. minutě se uvolnil na pravé straně Kovář, jeho centr na vápno obránce sice odvrátil, pouze však k nabíhajícímu Svobodovi, Dixie si rychle míč zpracoval a prudkou přízemní střelou z 25-ti metrů do pravé poloviny branky napnul podruhé síť za gólmanem Olešnice, 2:0. Takže první dvě branky obstarali krajní obránci. Hned za minutu putoval míč po trase MaňoušekKosekŠíbl, poslední jmenovaný zakončoval v nadějné pozici, ale obránce jeho střelu zblokoval. Domácí nelitovali této situace dlouho, protože hned v 65. minutě se uvolnil Kovář, našel volného Jamricha, ten přistrčil ještě míč Koskovi, který prošel až před brankáře a střelou ze 13-ti metrů s přehledem zavěsil – 3:0. V 68. minutě se dostali ke slovu i hosté a jejich hráč měl dost prostoru na střelu z 20-ti metrů, jenže těsně minul pravou tyč. Utkání se pak spíš dohrávalo. Domácí tým prostřídal sestavu a snažil se o kontrolu míče, což se mu v podstatě dařilo až na situaci z 86. minuty, kdy se Olešnici povedla rychlá akce a její hráč se dostal k zakončení z 15 metrů, ale na poslední chvíli zasáhl Maňoušek a míč zablokoval.

Report: Vysočany - Šošůvka

 



Ohlasy k zápasu


Vysočany - Šošůvka
Petr Panáček (vedoucí mužstva): V neděli si náš celek mužů připsal třetí výhru v řadě, když na hřišti v Šošůvce, v přímém souboji o třetí místo v tabulce, přesvědčivě porazil Olešnici. Vítězství se však nerodilo úplně snadno. Především kvůli tomu, že ačkoliv byla hra poměrně vyrovnaná a podstatně více šancí měli naši hráči, tak se jako v předešlých zápasech předháněli v jejich zahazování.




Sestavy


Vysočany - Šošůvka
L. Piňos [-] - M. Kadlec [-] , P. Kovář [-] , T. Wágner [-] , M. Hloch [-] , M. Krátký [-] (13. D. Svoboda [-] ) , T. Kosek [-] (88. J. Zouhar [-] ) , V. Šíbl [-] (71. L. Němec [-] ) , J. Maňoušek [-] , M. Srostlík [-] , J. Jamrich [-]

FC Olešnice
D. Žíla [-] - M. Chmelíček [-] - M. Peša [-] , L. Konopáč [-] , J. Šafařík [-] , D. Kintr [-] , M. Daniel [-] , R. Pařízek [-] (54. J. Kleveta [-] ) - T. Marek [-] (65. D. Štarha [-] ) , M. Kubíček [-] (74. J. Špaček [-] ) , J. Petrželka [-]

ŽK: 30. L. Piňos .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HEGER Jiří - KUNC František, ONDREJKA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 09:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 08:21
Jakub Ťoupek

Expert: Filip Hebert
Tip experta: výhra domácích

Vysočany které chtějí hrát o postup si doma poradí s Olešnicí a vyhrají.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 19:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 15:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 13:30

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 11:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 10:18

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 09:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 07:34

Tip: výhra domácích