2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 15:30

10.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlak nezastavuje, Boskovice stále nenašly přemožitele


Branky


33. M. Stanček (p.) , 69. P. Pelíšek
13

Boskovické béčko je stále stoprocentní a ani Sloup nenašel ten správný recept. Rozhodující branku vstřelil z penalty obránce Stanček a k němu přesnou trefu přidal Pelíšek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stanček proměnil penaltu

Nedělní slunečné odpoledne v Letovicích nabídlo souboj bodově 100% Boskovic/Letovic "B" proti nováčkovi ze Sloupu. Zápas měl jasného favorita, na obrazu hry to však tolik vidět nebylo. Hrálo se sice převážně na polovině hostů, do žádné větší šance se ale domácí nedostali. Sloup se snažil kontrovat brejky, z nichž si však žádnou šanci nevytvořil. Vše rozsekl až moment z 33. minuty, kdy zahrál jeden z hráčů hostů rukou ve vápně a rozhodčí po konzultaci s asistentem nařídil pokutový kop. Toho se zhostil Martin Stanček a střelou do protipohybu gólmana poslal domácí do vedení - 1:0. Zbytek poločasu se dohrál v nastaveném duchu - bez šancí. Do kabin se tak šlo za hubeného vedení Boskovic/Letovic.

 

Pelíšek potvrdil výhru

Druhá půle pokračovala v nastaveném trendu. Hrálo se vyrovnané utkání bez šancí. V 69. minutě dostal míč na hranici vápna Pelíšek a přesným obstřelem zvýšil vedení lídra tabulky na 2:0. Další zajímavý moment již zápas nepřinesl. Divácky nezáživné utkání tak skončilo 9. vítězstvím Boskovic/Letovic.



Ohlasy k zápasu



TJ Sloup
Denisa Dingová (asistentka trenéra): Utkání bylo velice vyrovnané a hrálo se od brány k bráně. Klidnou atmosféru zápasu však narušil pomezní, který ke konci prvního poločasu odmával hru rukou našeho stopera ve vápně. Hlavní rozhodčí byl u údajného zákroku mnohem blíž, ale zmíněnou ruku nezaznamenal. Nechal se však pomezním “přemluvit” a odpískal vymyšlenou penaltu. Přesto jsme nepolevili a bojovali až do konce. Druhý poločas probíhal podobně, s rozdílem, že domácí proměnili jednu ze svých šancí (opět využili naší chyby). Body nevezeme, ale bojovat budeme i v dalších zápasech.



Sestavy


FC Boskovice - Letovice B
A. Svoboda [-] - S. Matviienko [-] , P. Bayer [-] , L. Jurka [-] , M. Kaderka [-] , A. Preč [-] (79. G. Bayarmagnai [-] ) , P. Stria [-] , L. Opluštil [-] (55. P. Pelíšek [-] ) , J. Fidler [-] , J. Vlk [-] , M. Stanček [-]

TJ Sloup
D. Maška [-] - F. Fedra [-] , J. Sedlák [-] , D. Dinga [-] (70. S. Sekanina [-] ) , P. Skoupý [-] (46. J. Plíhal [-] ) , J. Kroutil [-] , F. Jedlička [-] (78. R. Látal [-] ) , M. Buš [-] , Z. Musil [-] , P. Šindelka [-] , A. Ševčík [-]

ŽK: 37. J. Vlk , 85. L. Jurka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KUBÍČEK David - KEJZLAR Dušan, CHLADIL Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

5. 10. 2023 21:14
výhra domácí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích