R. Dovrtěl 35. (p.)
1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 15:30

10.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bořitov drží druhou příčku, Doubravice se zmohli pouze na penaltu


Branky


35. R. Dovrtěl (p.) - 21. V. Bodeček , 70. T. Nguntual , 76. Š. Alexa (p.)
13

Obě mužstva od sebe dělí jen pár kilometrů a tentokrát z tohoto souboje vzešel líp celek z Bořitova. Oba týmy v zápase měli možnost zahrávat pokutový kop a na obou stranách byly kopy úspěšné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta!

První minuty byli lepší pro domácí, v dobré střelecké pozici po přihrávce Jelínka byl Dovrtěl, pokus o přehození gólmana byl však neúspěšný. Dvakrát byli v dobré pozici i hosté, první šanci likvidoval skokem pod nohy domácí brankář, v zápětí vyrazil prudkou střelu. Po chybě hostujícího brankáře přihrál Dovrtěl do vápna Vachovi, tutovku však neproměnil. Nedáš, dostaneš, platí stále, hosté po opakované střele ve vápně šli do vedení zásluhou Bodečka. Vyrovnání přinesla penalta po faulu na Vacha, míč si vzal Dovrtěl a s přehledem proměnil na 1:1. Ke konci poločasu opět ve vynikající šanci po přihrávce Schucha Vach, a opět bez úspěchu v koncovce. 

Penalta i na druhé straně

Druhý poločas zahájil přesnou střelou Jelínek a skvělým zákrokem hostující brankář. V 70. min si vybral slabší chvilku brankář domácích, nepříliš povedenou standardní sitauci pustil za svoje záda 1:2. I hosté dostali šanci kopat po faulu pokutový kop, střelou do protipohybu gólmana definitivně rozhodl Alexa 1:3. Ve druhém poločase se domácí nedokázali dostávat do přímého ohrožení hostujícího brankáře, jako v poločase prvním, snad jen střela Dvořáka z 20 m měla šanci uspět, gólman Kubín byl však pozorný.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Bořitov
Vojtěch Kubín (brankář): Výsledkově dobře zvládnuté velmi náročné utkání. Terén byl hodně těžký a náročný a cekal nás soupeř, který hrál hodně fyzický styl. Celkově jsme ale utkání zvládli dobře, snažili se kombinovat, držet míč a tlačit se do zakončení - gólů jsme mohli vstřelit mnohem více. Ale jsem velmi šťastný, že se nám podařilo bodovat naplno a stále si držet dobrou formu.



Sestavy


SK Doubravice nad Svitavou
J. Podloucký [-] - R. Dovrtěl [-] , A. Schuch [-] , R. Pijáček [-] (46. M. Dvořák [-] ) , M. Jelínek [-] , D. Maňoušek [-] (70. J. Sáňka [-] ) , T. Vach [-] , O. Schuch [-] , M. Veselý [-] , O. Holomek [-] , P. Stejskal [-] (49. J. Daněk [-] )

TJ Sokol Bořitov
V. Kubín [-] - V. Měcháček [-] , Š. Alexa [-] , V. Bodeček [-] , R. Nesvadba [-] (78. S. Krejsta [-] ) , J. Smolík [-] , M. Vorlický [-] (41. V. Petrů [-] ) , J. Dovrtěl [-] , T. Nguntual [-] , V. Bohatec [-] , P. Petrák [-]

ŽK: 45. D. Maňoušek , 70. J. Daněk , 87. A. Schuch - 86. V. Bodeček .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: VOLGEMUT Filip - BARÁK Hynek, HEGER David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

5. 10. 2023 21:12
remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů