Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 15:30

10.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysočany venku konečně vyhrály, Skalice měla ale k bodům blízko


Branky


13

Vysočany drží 3. místo a formu potvrdilo mužstvo i na hřišti ve Skalici nad Svitavou. Kosek si dalším gólem upevnil místo mezi nejlepšími střelci soutěže a naopak Musil si minimálně další kolo nezahraje, kvůli červené kartě z 94. minuty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smolný poločas pro hostující brankáře

Hostující celek nasadil od první minuty vysoké tempo a už ve 2. minutě mohl otevřít skóre. To se nejprve uvolnil Jamrich a jeho střela z 20-ti metrů těsně minula levou tyč. Ještě v téže minutě se dostal k míči Kosek, narazil si s Jamrichem, ocitl se až před vybíhajícím brankářem, ale v obtížné pozici se mu nepodařilo usměrnit míč do sítě. V 6. minutě zahrozili i domácí, když se po jejich centru tvrdě srazil Piňos s útočníkem Skalice, byl několik minut ošetřován, pak sice zkusil ještě pokračovat ve hře, ale nakonec musel přepustit své místo v brance Zouharovi. Tento moment jakoby s hostujícím mužstvem otřásl a hra se vyrovnala. Podstatně nebezpečnější byli ovšem stále hosté. V 17. minutě centroval zleva Jamrich na nabíhajícího Kováře, ten zasáhl míč kolenem, od kterého se balón odrazil obloučkem na bránu a gólman musel vyložit velké úsilí, aby vytěsnil míč nad břevno. Ve 22. minutě unikl po pravé straně Kovář a jeho přízemní nahrávku usměrnil Šíbl do horní části brankové konstrukce. Postupně se hra nastěhovala na polovinu Skalice a převahu hosté zužitkovali ve 26. minutě. Po pěkné kombinaci po ose MusilSvobodaJamrich, domácí obrana jen zablokovala střelu posledně jmenovaného, ovšem pouze ke Koskovi a ten pohotovou střelou ze 14-metrů překonal brankáře – 0:1. Za dvě minuty měla možnost i Skalice. Po centru před bránu hlavičkoval její hráč, ale Zouhar byl na místě a míč zpacifikoval. Ve 30. minutě našel Krátký odkopem Koska, jeho střelu gólman vyrazil, akce pokračovala a zakončoval ji pohotovou střelou z 20-metrů Hloch, ale zamířil těsně nad. Ve 35. minutě se domácí dočkali zničehonic vyrovnání. To zaváhal s odkopem Krátký, následně chtěl situaci zachránit, když hlavou poslal „malou domů“ z dobrých 35-metrů. Jenže domácí Ševčík byl u míče dřív než vyběhnuvší Zouhar a pohodlně dovedl balón do sítě – 1:1. Za dvě minuty na to si mohli vzít vedení hsoté zpátky. Na Svobodův centr naběhl Musil, jenže nezakončil přesně. Ve 43. minutě zakončoval po rohu Svoboda, jeho tvrdou střelu z 25-metrů brankář s námahou vyrazil. Přesto ještě do přestávky strhli vedení na svoji stranu hráči z Vysočan. Ve 44. minutě poslal Krátký do brejku Koska a jeho střelu z levé strany ještě brankář dokázal vytáhnout na roh. Ten zprava zahrál Jamrich, na jeho centr si naskočil nikým neatakován Krátký a hlavou podruhé rozvlnil síť za zády brankáře soupeře – 1:2.

 

Konec mohl přinést vyrovnání

Do druhé půlky vstoupili hosté poněkud vlažněji, přesto mohli přidat další branku, bohužel přihrávku Šíbla nezužitkoval Kosek. Ale jinak měli více ze hry domácí a v 51. minutě se jim povedlo vyrovnat. Na centr před bránu si naskočil osamocený Fadrný a hlavou nedal Zouharovi šanci – 2:2. Po obdržené brance zvýšili hráči obrátky a začali Skalici přehrávat. V 55. minutě vysunul Musil do levé strany Svobodu, ten centroval před bránu kam si stihl naběhnout právě Musil, jenže jeho hlavičku brankář vyrazil. Avšak v 62. minutě znovu hosté vedli. Po pěkné kombinaci se dostal míč na levou stranu ke Svobodovi a ten s přehledem střelou ze 14-ti metrů, přes celou bránu, znovu posunul svůj tým blíže k vítězství – 2:3. Hned za minutu vysunul Hloch Koska, ten běžel sám na brankáře, jenže nepochopitelně na hranici „šestnáctky“ zasekl míč a vrátil jej dozadu na nabíhajícího Šíbla, kterého ovšem domácí dobře pokryli a tak ze šance nebylo nic. V následujících minutách získal hostující celek velkou územní převahu, vytvořil si několik příležitostí, jenže koncovka byla naprosto tristní a tak Skalice držela šance na nadějný výsledek až do konce. V 65. minutě přihrál Jamrich aktivně hrajícímu Svobodovi, Dixie se dostal k hlavičce, ale gólmana nezaskočil. V 70. minutě Hloch skluzem poslal do tutovky Šíbla, který nahrával už celkem zbytečně na Koska. Tadeáš se sice proháčkoval mezi třemi hráči, ale nestihl udělat víc, než napálit míč do břevna. V 76. minutě se dostali k ojedinělé akci i domácí, vybojovali trestný kop, ale střelu z 25-metrů Zouhar s přehledem chytil. V 78. minutě se uvolnil Kosek, ovšem mířil nad bránu. Hostující celek kontroloval hru, hrálo se na polovině domácích a v 86. minutě mohlo být rozhodnuto. Kovář našel v „šestnáctce“ Koska, jenž překonal domácích gólmana. Ovšem po odehrání míče se Kosek dostal do kontaktu s brankářem a rozhodčí Nečas hodně přísně odpískal faul útočníka a branku neuznal. V 89. minutě mohly hostím zbýt pouze oči pro pláč. Při centru na hranici „šestnáctky“ podklouzl Kovář, čehož využil domácí hráč, ale naštěstí namířil střelu z 15-metrů nad břevno. V samém závěru byl ještě po druhé žluté kartě vyloučen Musil, ale na zaslouženém vítězství se už nic nezměnilo.

 



Sestavy


Skalice n.Svitavou
O. Ševčík [-] - J. Burgr [-] , P. Ševčík [-] (78. R. Plch [-] ) , M. Pokorný [-] , M. Fadrný [-] , T. Všianský [-] (64. T. Haluza [-] ) , D. Káčerik [-] , R. Sekanina [-] , J. Havlíček [-] , D. Fiala [-] , T. Černý [-]

Vysočany - Šošůvka
L. Piňos [-] (16. D. Zouhar [-] ) - V. Šíbl [-] (78. L. Němec [-] ) , P. Kovář [-] , J. Jamrich [-] , M. Hloch [-] , M. Kadlec [-] , P. Musil [-] , M. Srostlík [-] , T. Kosek [-] , D. Svoboda [-] , M. Krátký [-]

ŽK: 6. T. Všianský , 48. P. Ševčík , 72. T. Černý - 59. P. Musil . ČK: 94. P. Musil .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: NEČAS Jiří - ODEHNAL David, KUČERA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

5. 10. 2023 21:12
výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů