2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:00

8.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Minimum šancí dokázali lépe využít domácí a stále jsou stoprocentní


Branky


15

Domácí měli po šesti kolech plný počet bodů a tato bilance jim zůstala i po střetnutí s mužstvem z Vysočan. Ve vyrovnaném zápase s minimem šancí dokázali domácí dvě ze svých příležitostí využít a připsal si další tři body.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opluštil zařídil vedení

I když proti sobě nastoupily dva celky z popředí tabulky, moc krásy utkání nepobralo. Hrálo se v pomalém tempu a obě družstva se dopouštěla řady nepřesností v rozehrávce. Skóre se mohlo měnit už v 1. minutě. Dlouhý míč na polovinu domácích propadl až ke Koskovi, ten byl nenadálou příležitostí možná trochu zaskočen, takže jeho oblouček na volného Krátkého stačil obránce hlavou odvrátit. V dalších minutách se ale hrálo především ve středu hřiště, obě mužstva pozorně bránila, takže přítomní diváci čekali na další vzrušení do 10. minuty. To se uvolnil na pravé straně Kosek, nacentroval před bránu domácích, kde si na zadní tyčce naskočil na míč Šíbl, jenže hlavou jej poslal v dobré pozici nad bránu. Hned z protiútoku dal o sobě vědět i domácí celek. Z pravé strany se dostal do pokutového území jejich hráč, ale v poslední chvíli se mu zamotal míč mezi nohama a vracející se obránci nebezpečí zažehnali. Postupně si domácí vytvořili mírnou převahu a ve 21. minutě ji dokázali zužitkovat. To vybojovali roh z pravé strany, který domácí hráč poslal na přední tyč, kam si naběhl nepokrytý Opluštil a střelou z 10-ti metrů prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 1:0. Za tři minuty mohli hosté prohrávat už o dvě branky. Útočník domácích se uvolnil v pokutovém území, ale svou střelu poslal vedle levé tyče. A následoval protiútok. Po pravé straně unikl Kosek, jenže se dostal do úhlu a brankář tak jeho střelu dokázal nohou srazit na roh. Poté se hrálo bez větších možností především ve středu hřiště. Hře chybělo větší tempo, takže domácí bez problémů drželi těsné vedení. Ve 38. minutě pronikl hráč domácích z levé strany do šestnáctky a jeho střelu srazil Wágner na roh. Ten bránící hráči odvrátili, dlouhý nákop našel na půlící čáře Koska, ten unikl obraně, běžel zleva sám na brankáře, obhodil ho, jenže míč skončil vedle pravé tyčky! Byla to největší šance hostí v utkání.

 

Nepodařený závěr ze strany hostů

Druhý poločas začali domácí aktivněji. V 50. minutě nezachytil Škvarenina přihrávku mezi obránce, domácí útočník byl u míče dřív než brankář Zouhar, ale ten stačil nohou střelu vyrazit a odražený míč už obránci odklidili do bezpečí. Za dvě minuty znovu zahrozili domácí, kdysi na míč za obranu naběhl útočník. Zouhar proti němu vyběhl až na hranici pokutového území, hráč Boskovic se ho pokusil obhodit, ale trefil gólmana do hlavy a bylo po šanci. Postupně se dostával k protihře i hostující tým a blízko k vyrovnání měl v 60. minutě. Po pěkné kombinaci na pravé straně poslal před bránu domácích centr Musil, míč našel na zadní tyči hlavu Svobody, jenže jeho prudká hlavička mířila do místa, kde stál brankář. Gólman rozehrál míč, o ten však domácí rychle přišli, Šíbl přiklepl Krátkému, jenž dostal prostor ke střele z 20-ti metrů, ovšem ke vší smůle jeho technická střela pouze zatřásla břevnem. V dalších minutách se sice hostující mužstvo snažilo o vyrovnání, jenže jeho snahu brzdila řada nepřesností, takže domácí celkem pohodlně drželi vedení, které se jim ještě povedlo navýšit. V 74. minutě přišla jejich nenápadná akce, Opluštil se uvolnil za hranicí pokutového území a jeho technická střela se odrazila od levé tyče do sítě – 2:0. V 79. minutě mohli domácí své vedení navýšit. Na míč za obranu si naběhl domácí hráč, ale následný oblouček z jeho kopačky minul pravou tyč. V 81. minutě se uvolnil Kosek, jenže ani tentokrát nebyl úspěšný a střílel vedle brány. V závěru ještě mohli hosté snížit, ale znovu se k nim obrátilo štěstí zády. Svoboda z levé strany centroval, na míč si naskočil Wágner, ovšem prudký míč z jeho hlavy orazítkoval pravou tyč. A tak odjíždí hosté z Letovic bez bodů i bez vstřelené branky.

 



Ohlasy k zápasu


FC Boskovice - Letovice B
Jiří Šedivý (trenér): K vítězství nad soupeřem ze špice tabulky nás dovedl dobrý týmový výkon. Podařilo se nám vstřelit dva hezké góly, další zajímavé situace na obou stranách zůstali nevyužité. Výhra proti dobře hrajícímu soupeři je pro nás velmi důležitá a podle mého názoru zasloužená. Chci pochválit kluky za předvedený výkon a poděkovat našim fanouškům za podporu. Teď se už ale potřebujeme soustředit na další utkání v Doubravici, kam jedeme v neděli. Fáráme dál!




Sestavy


FC Boskovice - Letovice B
A. Svoboda [-] - S. Matviienko [-] (65. J. Vlk [-] ) , L. Jurka [-] , M. Kaderka [-] (46. Š. Petrů [-] ) , A. Preč [-] , P. Stria [-] , L. Opluštil [-] , J. Odehnal [-] , J. Fidler [-] , R. Müller [-] (87. P. Pelíšek [-] ) , M. Stanček [-]

Vysočany - Šošůvka
D. Zouhar [-] - M. Hloch [-] , M. Krátký [-] (71. L. Němec [-] ) , V. Šíbl [-] , T. Kosek [-] , D. Svoboda [-] , P. Musil [-] , J. Maňoušek [-] , M. Kadlec [-] , T. Wágner [-] , L. Škvarenina [-] (81. L. Vágner [-] )

ŽK: 45. M. Kaderka , 70. M. Stanček , 86. L. Jurka - 70. T. Kosek , 78. J. Maňoušek , 89. L. Vágner .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: ODEHNAL David - SKOTÁK Jan, KUČERA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích