0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 16:00

8.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po třech nevyhraných zápasech se Jedovnice konečně dočkaly vítězství


Branky


15

Oba týmy se výsledkově lehce trápily. Ani jeden z týmů poslední tři zápasy nezvítězil a tak měl zápas jistý náboj. Ten však projevoval převázně hostujících celek z Jedovnic, který ze Sloupa odvezl všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodující branka padla ve 12. minutě

Od první minuty bylo znát, kdo asi v tomto zápase bude mít navrch. Sloupští se v podstatě k nějaké řádné akci nedostali. Jedovnice byly silnější na míči a Sloup nepouštěli do žádné nebezpečné situace. Jedovnice také po dlouhé době v plné sestavě ukazovaly, co v nich je. Toto všechno dohromady vytvořilo na hřišti mix pohody, bojovnosti a desítek šancí. První z nich se chytla ve 12. minutě, kdy se prosadil Viktor Pernica a poslal hosty do vedení. S přibývajícími minutami narůstal počet nevyužitých šancí a hosté pro potřebný klid potřebovali vstřelit minimálně další jednu branku. To se jim do poločasu povedlo, kdy se ve 43. minutě po asistenci Pernici prosadil Mlčoušek a do kabin šli hosté v klidu a v pohodě.

Pojistky přišly

Druhá část zápasu pokračovala pod taktovkou hostí a tak to byli převážně oni, kdo držel balón a vyrvářeli si šance. Hostující diváci viděli zápas jako hru kočky s myší a výkon tomu odpovídal. Za hosty se jěště dokázal prosadit David Zukal a podruhé se mezi střelce zapsal i Viktor Pernica. Černou kaňku zapsal pro hosty Galita, který se nechal v 80. minutě vyloučit a oslabil tak svůj tým na závěrečných 10 minut i na další kolo, či kola.



Sestavy


TJ Sloup
D. Maška [-] (76. L. Veselý [-] ) - P. Skoupý [-] , T. Kouřil [-] , M. Buš [-] , D. Dinga [-] , J. Kroutil [-] (72. F. Jedlička [-] ) , F. Fedra [-] , Z. Musil [-] (65. S. Sekanina [-] ) , O. Koumar [-] (26. P. Šindelka [-] ) , D. Čech [-] , J. Lehotský [-]

SK Jedovnice
P. Pešička [-] - J. Galita [-] , L. Kučera [-] (32. D. Zukal [-] ) , J. Sedláček [-] , J. Gromský [-] (72. Š. Staněk [-] ) , M. Mlčoušek [-] , T. Blatný [-] , T. Janíček [-] , D. Kučera [-] (84. P. Pernica [-] ) , M. Gryc [-] (62. J. Nezval [-] ) , V. Pernica [-] (88. A. Dědeček [-] )

ŽK: 56. J. Kroutil , 63. M. Buš , 84. Z. Musil , 92. F. Jedlička - 33. J. Sedláček . ČK: 80. J. Galita .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: VOLGEMUT Filip - HLAVIČKA Lukáš, HEGER David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů