0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 15:00

7.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešnice si z Černé hory odvezla 3 cenné body, rozhodl z penalty Kubíček


Branky


12

Ani jeden z týmů nezažívá nejlepší vstup do sezóny. Černá Hora jako jediný tým ještě nevyhrál a Olešnice naopak po dvou prohrách připisuje důležité 3 body do velmi vyrovnané tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre se prvním poločase neměnilo

V prvním poločase nastoupila Olešnice v poměrně obměněné sestavě oproti minulému týdnu. Musela se obejít bez nejlepšího olesnického střelce Jakuba Petrželky, Marka Daniela nebo zraněného Filipa Štarhy. Zápas se v náročném počasí vyvíjel vyrovnanou hrou, kdy se Olešnice snažila o kombinační fotbal, zatímco domácí se prezentovali jednoduchou hrou. Černá hora si svoje šance vytvářela především ze standardních situací, asi největší šance domácích byla po rohovém kopu, kdy si jeden z domácích naskočil pro míč, ale hlavou zamířil jen nad břevno brankové konstrukce. O několik minut později se mohl postarat o změnu skóre hostující záložník David Kintr, ale ani z dorážky nedokázal vstřelit svůj první gól v sezóně.

Kubíček proměnil penaltu a zařídil výhru

Do druhého poločasu oba týmy nastoupily ve stejném tempu, kdy začátek vyšel lépe hostům, kteří si dokázali vytvořit pár zajímavých situací, ale žádné se nevešly mezi tři tyče. Postupem času se do hry začali dostávat i hráči domácího celku, kteří dokázali ohrozit bránu soupeřova mužstva. Závěr zápasu vyšel lépe Olešnici, když v 84. minutě byla po faulu na Jaromíra Klevetu nařízena penalta, kterou si vzal na starosti "olešnický sniper" Michal Kubíček, který prokázal své zkušenosti a poslal svůj tým do vedení. V závěru zápasu už o změnu skóre nikdo nepostaral, a tak si Olešnice po dvou prohrách připisuje důležité tři body proti nepříjemnému soupeři.

 

Report FC Olešnice



Sestavy


FK Černá Hora
M. Trávníček [-] - M. Šafr [-] , J. Stupka [-] , J. Šebek [-] , R. Štěrba [-] - D. Štěrba [-] , Z. Širůček [-] - M. Abrahám [-] , M. Jarůšek [-] - M. Mareček [-] (70. M. Širůček [-] ) , V. Kadlec [-] (76. R. Sedláček [-] )

FC Olešnice
D. Žíla [-] - J. Havlíček [-] , M. Chmelíček [-] - M. Peša [-] (82. J. Špaček [-] ) , L. Konopáč [-] , D. Kintr [-] , R. Pařízek [-] , L. Kleveta [-] - M. Kubíček [-] , J. Kleveta [-] (90. J. Šafařík [-] ) , T. Marek [-]

ŽK: 60. M. Peša , 62. R. Pařízek , 70. J. Kleveta , 90. J. Šafařík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ELIÁŠ Václav - PLECHATÝ Patrik, HLAVIČKA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Jakub Ťoupek

Expert: Michal Lahodný
Tip experta: výhra hostů

Olešnice to budou mít v černé hoře těžké ale zvítězí

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza