3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:30

6.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysočany drží druhé místo i po výhře nad Knínicemi


Branky


13

Vysočany na domácí půdě ztratili v posledním domácím zápase 2 body v 90. minutě. Drama se tentokrát nekonalo, ale výsledek i tak nebyl z pohledu domácích úplně přesvědčivý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šok ke konci poločasu

Úvod zápasu vyšel domácím parádně. Už v 1. minutě unikl po levé straně Svoboda, ale jeho přízemní přihrávku před bránu obránce na poslední chvíli zablokoval. Nicméně domácí hráči hráli s chutí, měli viditelnou převahu a v 6. minutě rozjásali poprvé přítomné početné publikum. Rohový kop, který z levé strany zahrával Jamrich, jeho přetažený centr našel Wágnera, který potvrdil, že hra hlavou je jeho silná zbraň a přehodil brankáře – 1:0. V 10. minutě centroval Jamrich, tentokrát zprava, míč prošel na levou stranu na Svobodu, ten vracel před bránu, gólman vyrazil míč pouze k Němcovi, ale s jeho následnou střelou si poradí, když ji vyrazí mimo své tyče. V 17. minutě po dalším rohu vznikl velký závar před hostujícím brankářem, do zakončení se dostal zblízka Wágner, ale gólman Knínic prokázal dobrý reflex a nohou střelu domácího hráče vykopl. V 19. minutě dali poprvé o sobě vědět i hosté, ale centr zleva před bránu nabíhající útočník hostů už nestihl usměrnit do sítě. To byla ovšem předzvěst dalších minut. Knínice přidaly na pohybu a začaly zaměstnávat defenzívu. Ve 33. minutě šli hosté do přečíslení 3 na 2, ale skvěle se vrátil Svoboda a obral jednoho z hráčů soupeře ještě dřív, než stihnul před bránou napáchat nějakou škodu. A hned z protiútoku vybojovali domácí roh, po něm se prosadil hlavou Wágner, ale tentokrát mířil nad bránu. Velkou šanci navýšit skóre měli domácí ve 39. minutě, když přihrávka od obrany nečekaně prošla na Koska, ten se dostal do úniku, jenže střílel vedle levé tyče. Ale nebezpeční byli i hosté a ve 44. minutě přišel šok. Knínice zahrávali rohový kop, přetažený centr vrátil před bránu jejich hráč, před Piňosem ještě tečoval míč Michal Letfus a gólman už nestihl zareagovat – 1:1. Ještě do přestávky mohl překlopit vedení na svoji stranu domácí Musil, jenže jeho střelu na poslední chvíli zablokoval obránce.

Drama se nakonec nekonalo

Do druhého poločasu se očekávalo zlepšení výkonu domácích, ti měli mírnou převahu, ale do šancí se dostávali ztěžka. Pouze v 53. minutě se uvolnil Musil, jenže střílel přesně do místa, kde stál gólman. Po příchodu rychlonohého Kováře začala být ofenzíva přece jen nebezpečnější. V 63. minutě přihrál Jamrich Koskovi, ale jeho střelu srazil obránce na roh. V následující minutě se skóre konečně změnilo. Kovář poslal míč za obranu, kde se ne zcela dohodl stoper s brankářem, čehož využil hbitý Kosek, obhodil gólmana a dovezl míč do prázdné brány – 2:1. V 66. minutě chyboval v rozehrávce Wágner, následoval brejk soupeře, ale byl to nakonec právě Wágner, který napravil svou chybu a přihrávku na osamoceného útočníka na poslední chvíli odvrátil do bezpečí. V 68. minutě se náskok zvýšil. Svoboda vysunul Jamricha po levé straně, ten poslal prudký přízemní centr před bránu na Koska, ale dříve byl u míče obránce soupeře, jenže neměl štěstí a míč po jeho zásahu skončil u pravé tyče – 3:1. Pak se domácí hráči přece jen uklidnili, kontrolovali vývoj zápasu a mohli přidat i další branky. V 76. minutě unikl po pravé straně Kovář, jeho centr našel osamoceného Koska, ovšem ten hlavou mířil v jasné šanci nad bránu. Za tři minuty si oba hráči zopakovali spolupráci, ale ani tentokrát míč v síti neskončil, Kosek střílel nad bránu. V 81. minutě se uvolnil Musil, ale jeho střelu brankář vyrazil. V 83. minutě poslal Kosek do šance Zouhara, jenže tomu obránce na poslední chvíli ukopl míč na roh. I za tři minuty poté dopadl stejně další nadějný útok, tentokrát Kosek prostrkával míč na Jamricha, ale i tomu bránící hráč v posledním okamžiku míč ukopl. Zdálo se, že domácí celek dovede zápas k pohodlnému vítězství. Jenže v 90. minutě přišla nenápadná akce Knínic, po přihrávce jejich hráče postupoval najednou útočník sám na Piňose, přihrál ještě doleva na nabíhajícího Dračku a ten do odkryté brány lehce zavěsil – 3:2. Ovšem drama se nekonalo. Ve zbývajících třech minutách drželi hráči Vysočan míč na svých kopačkách a výhru si pohlídali.

 



Sestavy


Vysočany - Šošůvka
L. Piňos [-] - J. Jamrich [-] , M. Hloch [-] , L. Němec [-] (51. P. Kovář [-] ) , T. Kosek [-] , D. Svoboda [-] (77. L. Vágner [-] ) , P. Musil [-] , J. Maňoušek [-] , M. Kadlec [-] , T. Wágner [-] , L. Škvarenina [-] (77. J. Zouhar [-] )

Knínice
J. Valoušek [-] - V. Mucha [-] (73. T. Tlustý [-] ) , M. Lajšner [-] (73. J. Dračka [-] ) , M. Oliva [-] , M. Korčák [-] , M. Letfus [-] , M. Letfus [-] (73. D. Rosenberg [-] ) , M. Lexman [-] , M. Zemánek [-] , J. Hejna [-] , M. Rouzek [-] (79. M. Richter [-] )

ŽK: 90. M. Hloch - 85. M. Richter , 90. D. Rosenberg .
Počet diváků: 156. Rozhodčí: Beneš Jiří - LOPOUR Šimon, ČÁBELKA Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Ťoupek

Expert: Patrik Pelíšek
Tip experta: výhra domácích

Vysočany-Šošůvka jsou na domácím hřišti silné, což ochutnají i Knínice, které odjedou bez bodu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Vysočany-Šošůvka jsou na domácím hřišti silné, což ochutnají i Knínice, které odjedou bez bodu

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích