3:2
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 16:30

5.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jedovnice z Knínic opět bez bodu, domácí hráli od 40. minuty v oslabení


Branky


12. M. Letfus , 29. V. Mucha , 46. M. Oliva - 21. M. Mlčoušek (p.) , 32. M. Mlčoušek
12

Domácí to na Jedovnice prostě umí. I tentokrát se jim podařilo naplno bodovat i přes oslabení, ve kterém hráli celých 50 minut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do kabin za stavu 2:2

Začátek zápasu začal jedním smutným momentem. Minutou ticha za nedávno tragicky zesnulého mladého hráče domácího celku. 

 

Samotný zápas byl pro diváky velice atraktivní. Vyrovnaný průběh utkání doprovázely branky již od začátku. Skvěle chytajícího Pešičku v bráně hostí propálil ve 12. minutě Letfus a zařídíl domácím vedení. To však nevydrželo věčně. O deset minut později se z penalty prosadil Mlčoušek a začínalo se opět od nuly. Vedení na svoji stranu strhlo opět domácí mužstvo, kdy se prosadil Mucha a domácí doufali, že se jim vedení podaří udržet co nejdéle. Netrvalo to ani 5 minut a bylo opět vyrovnáno. Nejlepší hráč loňské sezóny Michal Mlčoušek se dokázal prosadit podruhé v zápase a opět srovnal stav. Do poločasu se mohli domácí dostat opět do vedení, ale hostující brankář byl proti. Do kabin se tak šlo za vyrovnaného stavu.

Začátek vyšel lépe domácím

První minuta druhého poločasu a padl vítězný gól. Prosadil se Oliva a rozhodl o výsledku zápasu. Hostující hráči věřili ve vyrovnání, ale na knínickém hřišti jim to prostě nelepí. Domácí i přes oslabení, ve kterém byli od 40. minuty po vyloučení Stejskala dokázali udržet těsné vedení a nebýt Pešičky, vedení by bylo vyšší. Knínické hřiště tak u sebe nechalo všechny body a hosté naopak poprvé prohráli. 



Sestavy


Knínice
J. Valoušek [-] - D. Stejskal [-] , M. Lajšner [-] (90. P. Ščudla [-] ) , V. Mucha [-] (74. T. Tlustý [-] ) , P. Palán [-] (78. M. Rouzek [-] ) , Z. David [-] (71. R. Kaderka [-] ) , M. Korčák [-] , M. Lexman [-] (90. D. Rosenberg [-] ) , M. Letfus [-] , M. Zemánek [-] , M. Oliva [-]

SK Jedovnice
P. Pešička [-] - M. Šebela [-] , L. Kučera [-] (71. P. Pernica [-] ) , J. Hudec [-] , J. Sedláček [-] , V. Pernica [-] , M. Mlčoušek [-] , T. Janíček [-] , D. Kučera [-] (62. Š. Pinďák [-] ) , M. Gryc [-] (87. A. Dědeček [-] ) , J. Gromský [-]

ŽK: 18. D. Stejskal - 26. V. Pernica , 53. J. Gromský . ČK: 41. D. Stejskal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NEČAS Jiří - STRIA Jiří, HLAVIČKA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Jakub Ťoupek

Expert: Jan Sedláček
Tip experta: výhra hostů

Jak jsem řekl v rozhovoru, jsme připraveni na 100%. Výhra hostů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů