Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 16:30

5.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bořitovu stačilo 25 minut na 6 gólů, Skalice dokázala odpovědět pouze jednou


Branky


12

Začátek zápasu vyšel domácímu Bořitovu lépe než kdokoliv mohl předpovědět. Podařilo se jim vstřelit 6 gólů za 25 minut a bylo hotovo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stačila chvilka a bylo hotovo

Domácí do utkání vstoupili ve vysoké frekvenci a utkání rozhodli během úvodních 25 minut. Kombinace na jeden dotek, přihrávky do volných křídelních prostor a skvělá individuální práce všech ofenzivní hráčů. Úvodní branka padla již v 8. minutě z kopačky Vladimíra Petrů a tím se rozjel kolotoč. Skvělé nahrávky Dovrtěla proměnili Alexa a Vorlický ml. Sám Dovrtěl zvyšoval skóre na 4:0 již v 17. minutě. Hosté se do té chvíle téměř nedotkli míče. Své konto následně rozšířil Petrů a Vorlický ml. - 6:0. Hosté z jednoho protiútoku dostali dostatek prostoru, kterého využil skvělou ranou z vápna Ševčík. Tím bylo vše zajímavé z první půle ukončeno.

Góly už nepadaly a domácí si pohlídali jasný výsledek

Hosté hráli stále velmi zataženě a domácí bez sebemenších problémů korigovali hru a drželi míč. Během druhé půle se domácím naskytlo několik slibnych příležitostí, které však zůstaly nevyužity. Hra se téměř nepřerušovala a celý poločas probíhal ve stejném duchu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bořitov
Vojtěch Kubín (brankář): Do utkání se nám podařilo vstoupit s obrovskou vervou a chuti kombinovat. Což bylo poznat na výsledku v první čtvrtině hrací doby. Skvělé nápady a ještě lepší finální řešení. V obraně jsme hráli klidně a dobře řešili veškeré útočné náznaky soupeře. Z vítězství máme radost a už se chystáme na příští náročné utkání v Olešnici.




Sestavy


TJ Sokol Bořitov
V. Kubín [-] - V. Měcháček [-] , Š. Alexa [-] , J. Vorlický [-] (76. Z. Ostrý [-] ) , V. Petrů [-] , V. Bodeček [-] (61. R. Nesvadba [-] ) , J. Smolík [-] , M. Vorlický [-] , J. Dovrtěl [-] , V. Bohatec [-] , P. Petrák [-] (61. T. Nguntual [-] )

Skalice n.Svitavou
D. Káčerik [-] , D. Fiala [-] , T. Bílek [-] , T. Černý [-] , A. Novotný [-] , Z. Sekanina [-] , P. Ševčík [-] (81. F. Konečný [-] ) , M. Pokorný [-] , M. Fadrný [-] , T. Všianský [-] (46. J. Dobiáš [-] ) , R. Sekanina [-]

ŽK: 63. M. Pokorný , 76. T. Černý .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: KUNICKÝ Jiří - CÁPAL Roman, PIVODA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jakub Ťoupek

Expert: Jan Sedláček
Tip experta: výhra domácích

Pokud bude Bořitov v plné síle, bude těžké jim vzdorovat. Výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích