P. Janeček 22. (p.)
1:6
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 16:30

5.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kosek čtyřmi góly rozhodl o osudu Drnovic


Branky


22. P. Janeček (p.) - 7. T. Kosek , 48. T. Kosek , 56. T. Kosek , 58. T. Kosek , 63. L. Němec , 80. J. Jamrich
12

První poločas tak jednoznačnému výsledku rozhodně nenasvědčoval. Kosek se však se svými šancemi nepáral a vzal zápas do svých rukou a čtyřmi góly rozhodl jak zápas dopadne.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas nebyl přesvědčivý ani z jedné strany

Vstup do střetnutí vyšel lépe hostujícímu mužstvu. Ve 4. minutě se uvolnil na pravé straně Kosek, ale jeho centr nedokázal Šíbl hlavou usměrnit mezi tři tyče. O tři minuty později se už měnilo skóre. Jamrich poslal zleva nadýchaný centr na zadní tyč, tam si naběhl Kosek a neomylně poslal hlavou míč do sítě – 0:1. Jenže po vedoucí brance jakoby se hráči hostujícího celku uspokojili vedením, přestali běhat a soupeř získal územní převahu. Dlouho se ovšem k vážnějšímu ohrožení branky nedostával, ale přesto se dočkal vyrovnání. Ve 22. minutě centroval domácí hráč zprava před bránu, nastřelil loket Wágnera a rozhodčí nařídil dost přísně penaltu, kterou bezpečně proměnil kapitán Janeček a vyrovnal na 1:1. Ani vyrovnání nevyburcovalo hostující hráče ke zvýšené aktivitě, takže se po většinu času pouze bránili. Drnovicím se ale nedařilo vytvářet si šance a tak mohlo udeřit na druhé straně. Po ojedinělé akci vybojovalo družstvo hostujících roh, ten zahrával z pravé strany Jamrich, na jeho centr na zadní tyč si naskočil Wágner a míč z jeho hlavy orazítkoval levou tyčku. Ve 40. minutě unikl obraně domácí útočník, ale zaskvěl se Piňos, který jeho střelu vyrazil a tak poločas skončil pro nás lichotivou remízou.

Kosek čaroval

Druhá půle už byla o něčem jiném. Hostující tým výrazně přidal na tempu a rychle rozhodl střetnutí ve svůj prospěch. Už ve 48. minutě vysunul Hloch podél levé lajny Svobodu, ten se vyhnul ofsajdové pasti, běžel z levé strany sám na gólmana, ještě přihrál nabíhajícímu Koskovi a ten z 12-ti metrů poslal snadno míč do téměř odkryté brány – 1:2. Převaha pokračovala a v 56.minutě bylo ještě veseleji. Němec našel přihrávkou Bezděka ten v dobré pozici střílel z 18-ti metrů, brankář vyrazil míč na pravou stranu ke Koskovi, ten se zbavil obránce  a jeho střelu znovu brankář výborným zákrokem vyrazil. Ovšem znovu ke Koskovi a ten hlavou přehazuje brankáře a zvyšuje na 1:3. A v 58. minutě přidal Kosek už svůj čtvrtý gól. Jamrich ho našel ideální přihrávkou a kanonýr pod padajícím brankářem upravil na 1:4. V 60. minutě bylo s domácími ještě hůř, když po faulu a následné druhé žluté kartě byl vyloučen jejich útočník Hájek. Přesilovku mohli hosté využít hned v následující minutě, když po autu prodloužil Wágner hlavou míč na Koska, ale ten v tomto případě už nedokázal usměrnit míč hlavou do brány. Mrzet je to dlouho nemuselo. V 63. minutě se ocitl na pravé straně Hloch, jeho přihrávku po zemi pustil za sebe Bezděk, za něho si naběhl Němec a z 12-ti metrů poslal míč přesně k pravé tyči – 1:5. Hostující tým se pak spokojil s kontrolou míče, takže skóre už nenarůstalo. Až v 77. minutě mohli přidat další gól, když Kosek obešel obránce, ale jeho střelu z úhlu brankář nohou vyrazil na roh. Ten zahrával z pravé strany Jamrich, na přetažený centr si naběhl Kadlec, ale nastřelil pouze levou tyč. V 79. minutě hosté přidali další branku. Po ose Jamrich – Škvarenina – Kadlec posledně jmenovaný zakončoval v dobré pozici, brankář vyrazil míč, ten domácí obrana odvrátila pouze k Jamrichovi, který si všiml špatně postaveného gólmana a z dobrých 25-ti metrů poslal oblouček pod břevno – 1:6. Do konce utkání mělo hostující mužstvo ještě jednu příležitost. Jamrich krásnou přihrávkou poslal do šance Maňouška, ten postupoval sám na brankáře, ale namířil svou střelu pouze do boční sítě, což ovšem už nemohlo změnit nic na jasném vítězství.



Sestavy


Drnovice
R. Ždánský [-] - D. Štarha [-] , M. Skoček [-] , T. Hájek [-] , J. Komárek [-] , S. Bělehrádek [-] (65. T. Peterka [-] ) , P. Jonáš [-] , T. Toman [-] (76. J. Havránek [-] ) , P. Žáček [-] (78. P. Pernica [-] ) , P. Janeček [-] , L. Měcháček [-]

Vysočany - Šošůvka
L. Piňos [-] - J. Jamrich [-] , M. Hloch [-] , L. Bezděk [-] (77. J. Zouhar [-] ) , T. Kosek [-] , D. Svoboda [-] (78. M. Šebela [-] ) , V. Šíbl [-] (22. L. Němec [-] ) , J. Maňoušek [-] , M. Kadlec [-] , T. Wágner [-] , L. Škvarenina [-] (78. L. Vágner [-] )

ŽK: 32. P. Žáček , 42. T. Hájek , 43. M. Skoček , 62. D. Štarha - 74. M. Kadlec . ČK: 58. T. Hájek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: SEDLÁK Ivo - MACHOUREK Dušan, STRACHOŇ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Ťoupek

Expert: Jan Sedláček
Tip experta: výhra domácích

Drnovice mají výsledky jako na houpačce. Prohra, výhra, prohra, následuje výhra domácích.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů