Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 10:15

3.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boskovice opět za 3 body, tentokrát to tak jednoznačné ale nebylo


Branky


7

Nováček v soutěži Lipůvka se poprvé představila v novém ročníku na domácím hřišti. I přes solidní výkon domácích na hosty z Boskovic a Letovic nestačili. Vyrovnávat mohl v poslední minutě domácí gólman, což se nakonec nepovedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení uzmulo domácí mužstvo

Po vysoké výhře 10:0 nad Drnovicemi zajížděl sdružený tým Boskovice/Letovice "B"na půdu nováčka Lipůvky. Utkání mělo jasného favorita, což bylo znát již od prvních minut. Podle předpokladů, byli hráči hostů aktivnější a v 21. minutě otevřeli skóre zápasu, kdy se po pěkné kombinaci Niessner na  0:1. Poté přišla dobrá desetiminutovka domácích hráčů, když v 26. minutě vyrovnával po standardní situaci Bohatec. O dvě minuty později bylo na domácí straně ještě veseleji. Po střele Bohatce, která orazítkovala obě tyče dorážel Jakub Pospíšil a otáčel skóre na 2:1. Do konce poločasu drželi domácí s hostujícími hráči krok a první půle skončila 2:1 pro ASK.

Vyrovnat mohl z rohového kopu brankář

Druhý poločas hostující hráči zvýšili obrátky a zatlačili domácí hluboko na jejich půlku. V 63. minutě se dostal k odraženému balónu Lukáš Sychra a přesnou střelou k tyči nedal brankáři šanci, čímž vyrovnal stav na 2:2. Hráči Lipůvky se až na pár brejků na nic nezmohli. V 82. minutě však hosté konečně zúročila jejich útočnou aktivitu. Z dálky napřáhl Martin Stanček a perfektní střelou poslal Boskovice/Letovice znovu do vedení - 2:3.  V posledním minutách se ještě dostali do tlaku domácí, když z rohového kopu mohl domácí brankář Ráček vyrovnávat, ale bohužel obránce hostů míč vykopl na rohový kop. Všechny body tak mířili na sever Jihomoravského kraje.



Ohlasy k zápasu


ASK Lipůvka
Robin Bohatec (hráč): Do zápasu jsme nastupovali opět bez několika hráčů základní sestavy. Gratulujeme soupeři k výhře a my jedeme dál. Bojovný výkon hráčů ASK bohužel nestačil, ale ostudu jsme rozhodně neudělali. Děkujeme všem fanouškům za podporu. Příští týden v neděli hrajeme opět DOMA proti Lipovci.




Sestavy


ASK Lipůvka
A. Ráček [-] , J. Pospíšil [-] (52. V. Novotný [-] ) , M. Ondris [-] , L. Beránek [-] , T. Hochman [-] , M. Chlup [-] , O. Pavlík [-] , R. Bohatec [-] (80. O. Novotný [-] ) , J. Pospíšil [-] , R. Sedláček [-] , K. Marek [-]

FC Boskovice - Letovice B
A. Svoboda [-] - J. Odehnal [-] (42. Š. Petrů [-] ) , J. Kazda [-] (46. A. Všianský [-] ) , R. Volkov [-] , M. Niessner [-] (87. P. Pelíšek [-] ) , V. Hrabec [-] (46. L. Jurka [-] ) , P. Stria [-] , R. Müller [-] (33. J. Fidler [-] ) , M. Stanček [-] , F. Sychra [-] , L. Sychra [-]

ŽK: 31. T. Hochman , 40. O. Pavlík , 68. R. Sedláček , 82. J. Mikyska - 43. J. Kazda , 50. J. Fidler .
Počet diváků: 41. Rozhodčí: HLAVIČKA Lukáš - SKOTÁK Jan, HEGER David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Ťoupek

Expert: Daniel Koňařík
Tip experta: výhra hostů

Boskovice po jednoznačném prvním kole znovu zvítězí

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů