3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 17:00

3.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola dopadl lépe pro Bořitov


Branky


6

Už od začátku bylo jasné, že toto utkání bude ve vysokém tempu a kvalitní z obou stran, protože se utkali dva celky usilující o vrchní příčky tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci sledovali kvalitní fotbal

Od první minuty byla hra velmi vyrovnaná. Domácí do zápasu nastoupili s jasnou taktikou a tou bylo určovat tempo hry a zároveň hrát s velmi zajištěnou obranou. Hosté jsou tým, který je velmi silný v osobních soubojích, hrají křížné míče s tlakem do brány. O tohle přesně usilovali, ale obrana domácích byla velmi dobře připravená a i když měl soupeř velkou kvalitu, tak se v prvním poločase nedostali do nějaké větší šance. Na druhé straně domácí měli několik příležitosti, ale podařilo se jim zužitkovat pouze jednu zásluhou Vorlického

Alexa definitivně rozhodl o výsledku

Druhý poločas byl velmi podobný tomu prvnímu, z obou stran se hrálo velmi kvalitně a ve vysokém tempu. Hosté se dostali do několika slibnych příležitosti, ale žádnou z nich nezúžitkovali. Tou největší byl propadený dlouhý míč do vápna, kdy se na malém vápně objevil útočník hostí, ale domácího gólmana nepřekonal. S přibývajícím časem si hosté vytvářeli tlak, a i když měli velmi kvalitní dlouhé míče, domácí obrana se nenechala překvapit a vše si skvělé pohlídala. V rozmezí 70-80 minuty hra probíhala na polovině domácích, ale když se domácí dostali do protiútoku, byli nebezpeční a z jednoho z nich zvyšoval skóre Alexa. Ten stejný hráč si 5 minut na to vzal míč ve vápně a byl faulovany. Vzal si míč a penaltu pohotově proměnil. Za stavu 3:0 už došlo pouze k červené kartě na straně hostí za druhé žluté napomenutí Koska.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bořitov
Vojtěch Kubín (brankář): Věděli jsme, že nás čeká velmi kvalitní soupeř a proto jsme chtěli hrát z dobře zajištěné obrany. Tohle se nám dařilo celý zápas a všechny útoky jsme si pohlídali. Fungovala nám velmi dobře přechodová fáze a v útočné třetině jsme byli klidný a trpělivý, což se nám podařilo přetavit v 3 branky. Zápas to byl velmi náročný s velmi kvalitním soupeřem, ale všichni ho odehráli na 110% a nechali tam všechno.




Sestavy


TJ Sokol Bořitov
V. Kubín [-] - V. Měcháček [-] , K. Modrák [-] , Š. Alexa [-] , J. Vorlický [-] , V. Petrů [-] , V. Bodeček [-] , J. Smolík [-] , M. Vorlický [-] (70. S. Krejsta [-] ) , J. Dovrtěl [-] , P. Petrák [-]

Vysočany - Šošůvka
L. Piňos [-] - M. Kadlec [-] , P. Kovář [-] , L. Škvarenina [-] (25. T. Wágner [-] ) , M. Hloch [-] , L. Bezděk [-] (73. L. Němec [-] ) , M. Krátký [-] , T. Kosek [-] , D. Svoboda [-] , J. Maňoušek [-] , J. Jamrich [-]

ŽK: 48. K. Modrák , 75. J. Vorlický , 81. S. Krejsta - 44. T. Kosek , 46. J. Jamrich , 68. M. Hloch , 75. T. Wágner , 81. D. Svoboda , 90. M. Krátký . ČK: 86. T. Kosek .
Počet diváků: 165. Rozhodčí: STRIA Jiří - OUJEZDSKÝ Antonín, VOLGEMUT Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Ťoupek

Expert: Daniel Koňařík
Tip experta: remíza

Vyrovnaný souboj favoritů na titul skončí remízou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů