T. Hájek 44.
P. Janeček 51. (p.)
T. Toman 60.
J. Komárek 70. (p.)
D. Štarha 90.
5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 17:00

3.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kanonáda ve druhém poločase zařídila Drnovicím tři body


Branky


44. T. Hájek , 51. P. Janeček (p.) , 60. T. Toman , 70. J. Komárek (p.) , 90. D. Štarha
7

Dvě penalty a jednoznačný druhý poločas znamenaly, že Drnovice napravily nejhorší možný start do soutěže výhrou o 5 branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas ukončil Hájek

Drnovice po spackaném prvním kole si chtěli na domácí půdě zlepšit náladu proti Knínicím. A to se jim náramně povedlo. I přesto, že to ze začátku nevypadalo na tak jasnou výhru, domácí si šli za vítězstvím. Úvod zápasu nepřinesl branku, ale akce se vytvářeli na obou stranách. Ve 20. minutě se do problémů za hosty dostali Hejna a Richter a oba vyfasovali žlutou kartu. První poločas se pomalu chýlil ke konci, ale to vůbec nevadilo Tomáši Hájkovi, který ve 44. minutě otevřel skóre a první poločas ukončil.

Dvě penalty pro domácí

Polovinu s pořadovým číslem dvě začali lépe domácí. Hned po pěti minutách hry fauloval ve vápně Hejna a vysloužil si druhou žlutou kartu a šel předčasně do sprch. Míč si vzal Janeček a svůj pokus proměnil. Hra od té doby byla jasně v režii domácích. Hra proti deseti jim vyhovovala a přidávali další branky. Prosadil se Toman v 60. minutě a již bylo jasno jak klání skončí. V 69. minutě opět faul v pokutovém území hostí a opět penalta. Tu si tentokrát vzal Komárek a s přehledem zvyšoval na 4:0. Závěrečnou tečku za zápasem napsal Štarha, který v 90. minutě zvyšoval na 5:0. Drnovice tak odčinily hrůzostrašný start do sezóny a jednoznačně si poradily s Knínicemi.



Sestavy


Drnovice
M. Skoček [-] - T. Hájek [-] , D. Štarha [-] , V. Španěl [-] (82. P. Pernica [-] ) , J. Komárek [-] , S. Bělehrádek [-] , P. Jonáš [-] , T. Toman [-] (75. R. Dvořáček [-] ) , P. Janeček [-] , J. Havránek [-] (65. T. Peterka [-] ) , L. Měcháček [-]

Knínice
L. Lajšner [-] - Z. David [-] (57. P. Vondál [-] ) , T. Tlustý [-] (65. D. Rosenberg [-] ) , V. Mucha [-] (88. J. Dračka [-] ) , M. Lajšner [-] , M. Lexman [-] , M. Korčák [-] , M. Letfus [-] , M. Richter [-] (60. D. Stejskal [-] ) , M. Zemánek [-] , J. Hejna [-]

ŽK: 57. T. Toman , 66. L. Měcháček , 84. T. Peterka - 20. J. Hejna , 20. M. Richter , 57. T. Tlustý , 69. D. Stejskal , 71. M. Zemánek . ČK: 50. J. Hejna .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Kunc František - SEDLÁK Ivo, KUNCOVÁ Barbora.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Ťoupek

Expert: Daniel Koňařík
Tip experta: remíza

Ani jeden tým nepotká šťastný konec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů