M. Oliva 14.
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 17:30

2.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Knínice si body v souboji s Černou Horou spravedlivě rozdělily


Branky


6

Do 26. minuty bylo střelecky hotovo, po jednom na každé straně. Spravedlivá remíza byla výsledkem utkání v Knínicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly padly do 26. minuty

Domácí měli lepší vstup do utkání. Měli více ze hry, což vyvrcholilo gólem na 1:0 z kopačky Olivy. Od tohoto momentu se hra vyrovnala a šance začali mít i hosté. Jarůšek se prosadil v 26. minutě a vyrovnal na 1:1. To vlilo krev do žil hráčům hostí a ti si začali tvořit šance. Přiležitosti si tvořili primárně po standartních situacích. Také rohové kopy byly hrozbou pro obranu domácích. Černá Hora tak svým tlakem ukončila první poločas a do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

Druhý poločas branku nepřinesl

Druhý poločas nenabídl divákům moc co k vidění, šance si dokázaly vytvářet oba týmy. Opět v hostujícím repertoáru největší roli hráli rohové kopy a standartní situace, ale k ničemu závažnějšímu se nedostalo. Knínice se dostávaly do šancí predevším dlouhými balóny a střelami z dálky, ani jedna však neznamenala výraznější nebezpečí pro obranu hostí. Hra se začala hodně kouskovat a oba týmy zvolnily tempo. Diváci však žádnou větší šanci neviděli a tak se body mezi oba celky rozdělily.



Ohlasy k zápasu



FK Černá Hora
Martin Jarůšek (hráč): Prvních 20 minut měli o trošku více ze hry domácí, což vyvrcholilo gólem na 1-0, od toho gólů se hra vyrovnala, my jsme pak celkem rychle vyrovnali a do konce poločasu jsme měli asi o trochu více ze hry my zase, od toho našeho gólů na 1-1 jsme měli asi 10 rohu a poměrně hodně šanci, takže prvních 20 minut lepší o něco domácí a pak zase my… Druhý poločas byl na šance furt nahoru dolů, chvilku jsme měli šanci my pak zase oni, opět jsme měli spoustu rohů a standardních situaci, ale nic se neurodilo a několik šanci jim vychytal brankář, oni maximálně zahrozily z dálky ale nějaké větší ohroženi brány z jejich strany úplně nebylo, takže v druhé půlce jsme měli vice šanci my, ale hra byla taková rozkouskovaná no, asi bych řekl ze remíza poměrně spravedlivá, ale šanci jsme měli asi o něco více.



Sestavy


Knínice
L. Lajšner [-] - M. Oliva [-] (81. J. Dračka [-] ) , M. Letfus [-] , M. Zemánek [-] , O. Mucha [-] , P. Palán [-] (75. D. Rosenberg [-] ) , M. Rouzek [-] (46. M. Richter [-] ) , T. Tlustý [-] (60. M. Lexman [-] ) , V. Mucha [-] (75. Z. David [-] ) , M. Lajšner [-] , M. Korčák [-]

FK Černá Hora
M. Trávníček [-] , M. Abrahám [-] - R. Štěrba [-] , J. Šebek [-] , M. Šafr [-] , J. Stupka [-] (77. R. Sedláček [-] ) - D. Štěrba [-] , Z. Širůček [-] , P. Honsnejman [-] (77. M. Širůček [-] ) , D. Koupý [-] - M. Jarůšek [-]

ŽK: 50. P. Palán , 60. M. Korčák - 73. J. Šebek , 78. D. Koupý , 84. R. Sedláček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HEGER Jiří - SEDLÁK Ivo, CHLADIL Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: remíza

Remíza bude pro oba týmy spravedlivá. Body se rozdělí při výsledku 2:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích