2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 16:30

2.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V úvodním zápase mezi Olešnicí a Lipůvkou se body rozdělily.


Branky


6

Olešnice v prvím zápase nového ročníku přivítala nováčka z Lipůvky. I přes dvougólové vedení hostů si domácí tým dokázal vytvořit a hlavně proměnit šance a body se mezi týmy spravedlivě rozdělily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté od 9. minuty ve vedení

Do zápasu vstoupila aktivněji Olešnice a hned od začátku byla více na míči a určovala tempo hry. Byl to však hosté, kdo otevřel skóre zápasu, když se po dlouhém autu a souboji Sedláčka, dostal k míči Kučera a poprvé v zápase rozvlnil síť za brankářem Žílou a otevřel skóre na 1:0 pro ASK. Zbytek poločasu ještě párkrát hráči z Lipůvky zahrozili z brejků. Olešnice sice byla více na míči, ale díky skvělé defenzivní práci hostů se k žádné 100% gólové příležitosti nedostala a tak skončil první poločas 1:0 pro hostující ASK. 

Závěr patřil domácím a po zásluze vyrovnali

Začátek druhé půle začal jak ten první, aktivita na míči spíše od Olešnice, ale opět to byli hostující hráči, kteří rozvlnili síť. Bohatec si ve 49. minutě vzal míč a z velké dálky ho poslal do vápna, který díky skvělé práci jeho spoluhráčů doplachtil až za brankáře a náhle měla Lipůvka výhodu dvou branek. Od této chvíle se veškerá fotbalovost z hostujících kopaček vytratila a hrála už jen Olešnice. Ta využila obrovské zaváhání obrany a v 56. minutě snižovala na 2:1 zásluhou Marka. Poté hosty několikrát podržel skvělými zákroky brankář Hochman. Bohužel pro hosty se v 82. minutě po střele z dálky dostali k dorážce dříve hráči domácích a Kleveta vyrovnával na zasloužených 2:2. Velice vyrovnané utkání obou týmum přineslo bod.



Ohlasy k zápasu


FC Olešnice
Milan Peša (trenér): Zbytečná ztráta dvou bodů z domácího utkání, soupeř se po většinu času bránil a využil našich chyb v obranné činnosti. Při bránění měl soupeř štěstí. Na hřišti byla vidět také výšková převaha Lipůvky a to nám dělalo největší problém. Byli jsme lepším mužstvem, ale chybělo nám štěstí. Cením kluky, že i za nepříznivého stavu nic nevzdali. Máme mladý tým, většina do 21 let a jsem rád že to nevzdali.

ASK Lipůvka
Robin Bohatec (hráč): Do prvního zápasu nás hned provázely problémy se sestavou, kterou jsme lepili jak se dalo. Nakonec to nějak dopadlo a výsledek vidíte. Velké díky patří všem hráčům za odvedený výkon, bylo to náročné, bolelo to, ale bod bereme a jedeme dál. Premiéru v mužském fotbale dnes zažil Vojta Novotný, který ve věku 17. let odehrál celé utkání a vedl si skvěle. Děkujeme za podporu a vidíme se příští týden v sobotu na domácím hřišti



Sestavy


FC Olešnice
D. Žíla [-] - M. Chmelíček [-] , J. Havlíček [-] - D. Kintr [-] (63. J. Špaček [-] ) , L. Kleveta [-] , F. Štarha [-] - T. Marek [-] (70. L. Konopáč [-] ) , J. Kleveta [-] , J. Petrželka [-] , M. Kubíček [-] - M. Daniel [-]

ASK Lipůvka
J. Hochman [-] - M. Fryčka [-] , R. Bohatec [-] , V. Kučera [-] (88. J. Mikyska [-] ) , J. Pospíšil [-] , R. Sedláček [-] , D. Kovář [-] , V. Novotný [-] , L. Kučera [-] (83. A. Ráček [-] ) , K. Marek [-] , J. Kovář [-]

ŽK: 9. R. Bohatec .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BARÁK Hynek - PIVODA Martin, HEGER David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Olešnice si s nováčkem poradí a zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza