1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 15:00

9.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Měřína padla doma s Osovou Bítyškou


Branky


15

V 9. kole se v Měříně představila Osová Bítyška. Hosté měli hodně zraněných hráčů a jeli do Měřína v omezeneém počtu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dali dva góly, domácí snížili

Hosté skvěle vstoupili výborně do tohoto zápasu, už ve 3. minutě si totiž domácí Michal Matoušek vstřelil vlastní branku. Co se týče výkonu hostů, tak dále hráli výborně, protože se dokázali předvést mladí hráči. I po tomhle gólu dále Bítyška hrála dobře. Vedení hostům navýšil ve 34. minutě Marek Vařílek. Hosté měli dále několik velmi dobrých příležitostí, ale další branky nepřidali. To naopak hráči Měřína ke konci poločasu zabrali a dostali se zpět do zápasu. Gól do šatny dal hostům Šimon Zdvihal ve 44. minutě. Domácí tak tímto gólem byli ve hře o body.

Michal Klusák rozhodl o výhře hostů

Druhý poločas domácí určitě chtěli minimálně vyrovnat na 2:2. Jenže hosté tlak Měřína dlouhou dobu dokázali ustát a navíc domácí se ani nedostávali do nějakých vyložených šancích. Definitivně o osudu zápasu rozhodla 85. minuta, kdy pojišťovací branku přidal Michal Klusák. Osová Bítyška si tak odváží všechny body z Měřína, domácí tak se pokusí získat body příští týden.



Ohlasy k zápasu



SK Osová Bítýška
Jan Večeřa - trenér: Bohužel nás postihlo hodně zranění. Takže jsme jeli do Měřína v omezeném počtu. Na výkonu to ovšem nebylo znát, protože výborně zahráli naši mladí hráči. Bohužel o jednoho jsme opět i kvůli zranění přišli. V první půli jsme měli hodně šancí a naše vedení mohlo být vyšší. Na závěr jsme dostali gól do šatny. Druhou půli jsme, ale ustáli. Soupeře nepouštěli do velkých příležitostí. Definitvně vše rozhodl gól v závěru.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
J. Svoboda [-] - M. Matoušek [-] , J. Kolouch [-] , T. Gondek [-] (70. J. Poul [-] ) , F. Sysel [-] - J. Krčál [-] , J. Vlach [-] (64. D. Doležal [-] ) , Š. Zdvihal [-] , V. Rohovský [-] - B. Horký [-] (64. V. Chlubna [-] ) , L. Vokurka [-] -

SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] - M. Hollý [-] (86. M. Dupal [-] ) , P. Karmasin [-] , M. Vařílek [-] , M. Klusák [-] , M. Řezníček [-] , O. Zeman [-] , J. Malý [-] , T. Karmazín [-] , J. Šmerda [-] (70. A. Karásek [-] ) , O. Říha [-]

ŽK: 70. F. Sysel - 38. T. Karmazín .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: STRATENÝ Michal - HRUBOŠ Tomáš (N), KRÁL Štěpán (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů