1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osová Bítyška si došla i přes vyloučení pro vítězství


Branky


41. J. Coural - 14. T. Karmazín , 48. O. Říha (p.) , 83. M. Řezníček
23

Vír v 5. kole si přivítal Osovou Bítyšku. Hosté hráli celý zápas dobře, i když hráli skoro 70 minut v deseti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyloučení hostů, vyrovnané skóré

Do utkání lépe vstoupili hosté z Osové Bítyšky, když se už ve 14. minutě po centru Petra Antoše vstřelil Tomáš Karmazín první gól tohoto zápasu. Jenže pro Osovou Bítyšku v 21. minutě přišla velká nepříjemnost, když po skluzu Tomáše Malého přišla červená karta a hosté tak zápas dohrávali v deseti. A toho domácí hráči dokázali využít, když záložník Jaroslav Coural vyrovnal na 1:1. Po tomto vyrovnání už gól nepadl. Domácí tak měli velkou šanci na to, aby získaly velmi důležité body do tabulky.

Hosté berou výhru

Ve druhém poločase domácí hráči předpokládali, že zápas zvládnou, bohužel pro ně to tak úplně nebylo. Už ve 48. minutě přišel šok pro domácí, když hosté dostali možnost penalty. Tu proměnil Ondřej Říha a domácí tak opět prohrávali. A co hůř pro domácí byla 62. minuta přímo strašlivá. V této hrací době se totiž nechal Tomáš Piskač vyloučit a Jiskra stejně jako Osová Bítyška dohrávala v deseti. A v závěru utkání, konkrétně v 83. minutě dokázal Matěj Řezníček vstřelit třetí a zárověn pojišťovací gól. Po tomto si hosté závěr utkání pohlídali a mohou tak slavit vydřenou a velmi cennou výhru, když v 21. minutě byl vyloučen Tomáš Malý, na druhou stranu si domácí sami zkomplikovali když se také nechali vyloučit.



Ohlasy k zápasu



SK Osová Bítýška
Jan Večeřa - trenér: Chtěl bych poděkovat hráčům za obrovskou bojovnost, bojovný výkon, který odehráli v deseti, přesto dokázali vyhrát. hráč utkání: Marek Vařílek



Sestavy


Jiskra Vír
J. Preisler [-] - O. Rychlý [-] (75. P. Orel [-] ) , D. Lahodný [-] , K. Orel [-] - F. Kintr [-] (58. J. Tomášek [-] ) , D. Šenkýř [-] , D. Fiala [-] (75. O. Kubík [-] ) , J. Coural [-] - M. Ondráček [-] (58. M. Mokrý [-] ) , R. Bukáček [-] (58. M. Svoboda [-] ) - T. Piskač [-]

SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] - P. Antoš [-] , P. Karmasin [-] , M. Vařílek [-] , O. Říha [-] (77. M. Řezníček [-] ) , P. Večeřa [-] , O. Zeman [-] , J. Malý [-] , T. Karmazín [-] , T. Malý [-] , M. Dupal [-] (46. P. Rosendorf [-] )

ŽK: 24. D. Fiala , 47. J. Preisler , 85. J. Tomášek - 35. P. Antoš . ČK: 62. T. Piskač - 21. T. Malý .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - SKOUMAL Vít (N), CHYTKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Zde bude remíza.

Tip experta: výhra hostů

Další nevyzpytatelný zápas na tipování. Oba týmy mají zatím po jedné výhře. Je nutné ale brát v potaz, že se oba setkali s kvalitními soupeři. Zápas za mě může dopadnout jakkoliv, tak zkusím výhru hostů. 2:3.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů