Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 16:30

3.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Rožínka opět 5 skórovala


Branky


23

Domácí Moravec ve 3. kole hostil doma silnou Dolní Rožínku, kde domácí byli outsideři. Hosté roli favorita podvrdili, neboť opět dokázali dát 5 gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Moravce netrvalo dlouho

Přestože hosté byli velkým favoritem, tak divácí v úvodních minutách viděli velké překvapení. Domácí Moravec ve 12. minutě šel do vedení, když se dokázal trefit Filip Kudiovský. Jenže toto překvapení dlouho domácímu týmu nevydrželo. V 18. minutě hosté zásluhou Pavla Pokorného na 1:1. Po půl hodině hry už Dolní Rožínka otočila skóré. Na 2:1 upravil Pavel Vondruška. Ve 43. minutě hosté už odskočili Moravci na rozdíl dvou branek díky Janu Čermákovi. Hosté tak po překvapivém domácím gólu vyhráli první polovinu 3:1 a měli slusně zaděláno na tři body.

Dva góly body podvrdily

Domácí hráči se ve druhém poločase už na další gólový moment nezmohli. Naopak hosté v závěru tohoto utkání ještě dvakrát dokázali skórovat. Nejprve se o to postaral v 73. minutě Pavel Bartoněk a poté v 89. minutě se prosadil hostující gólman Zdeněk Horák. Hosté dali ještě dva góly, přičemž druhý dal dokonce brankář Zdeněk Horák. Moravec tak toto utkání prohrál vysoko 2:5.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Dolní Rožínka
Zdeněk Horák: Hosté byli lepší na míči v šancích a kombinační hře domácí díky výškové převaze hrozili ze standardních situaci jinak zasloužena výhra hostů která mohla být i vyšší.



Sestavy


TJ Moravec
P. Černý [-] - F. Lahodný [-] (78. J. Kováč [-] ) , M. Černý [-] , L. Pipa [-] , P. Červinka [-] , P. Kudiovský [-] (46. L. Tulis [-] ) , T. Smolík [-] , F. Černý [-] , M. Hanák [-] , V. Cícha [-] , F. Kudiovský [-]

TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - M. Urban [-] , P. Pokorný [-] (68. R. Mazánek [-] ) , D. Vařejka [-] (46. J. Veselský [-] ) , P. Bartoněk [-] , J. Čermák [-] (83. J. Vařejka [-] ) , P. Vondruška [-] , P. Sedlák [-] , J. Večeřa [-] , T. Hille [-] (78. Z. Konček [-] ) , V. Vondruška [-]

ŽK: 59. L. Pipa , 60. T. Smolík - 50. J. Čermák , 64. J. Veselský .
Počet diváků: 128. Rozhodčí: SÝKORA Jiří - BUDÍN Jan, HLADÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů