Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 16:30

3.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj rezerv dopadl nerozhodně


Branky


22

Do Bystřice přijel nováček, kterým je rezerva Měřína. Bystřice v minulém kole vyhrála nad dalším nováčkem Velkého Meziříčí C. Naopak hosté minule prohráli s Novou Vsí 1:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Měřín udržel na horké půdě bez gólový stav

První poločas byla rezerva Bystřice určitě lepším týmem. Domácí byll více na míči, byli aktivnější a měli mnohem více vyložených brankových příležitostí než soupeř. Hosté na druhou stranu i přes to velké teplo solidně bránili. Takže i díky výborné práci v obraně hosté proti těžkému soupeři uhráli v prvním poločase bez gólovou remízu.

Dva góly na každé straně

Do druhého poločasu vstoupila opět lépe Bystřice, tentokrát to i gólově domácí potvrdili. Ve 49. minutě se opět gólově prosadil Miloš Prášil po standartní situaci. Po tomto gólu dokázal Měřín hru vyrovnat. Hosté opět výtečně bránili a hrozili rychlými přechody přes střed hrací plochy. V 66. minutě tak přišlo vyrovnání, když se trefil Lukáš Vokurka. Po vyrovnání měli hosté několik ložených šancí, ale ty je neproměnili, což pro ně je velká škoda. V 84. minutě přece jenom šla rezerva Měřína do vedení, když se prosadil Michal Hubený. Domácí zápas nevzdali a v 88. minutě Radek Sklenář zařídil vyrovnání. V poslední minutě dostali domácí velkou možnost, aby zůstaly všechny body doma, jenže nabídnutou penaltu neproměnili. Rezerva Měřína si tak veze velmi dobrý bod z Bystřice.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Měřín B
Petr Kolouch - hráč, trenér: První poločas jsme ve velkém vedru solidně odbránili. Domácí byli aktivnější, dominantní na míči a šancí si vypracovali rozhodně více. Na začátku druhého poločasu jsme bohužel opět inkasovali po standardní situaci, nicméně hra se vyrovnala. Stále jsme dobře bránili a hrozili jsme zejména rychlými přechody přes střed hřiště. Měli jsme několik ložených šancí, které jsme neproměnili a ve výsledku nás to mohlo mrzet. Naštěstí pro nás v poslední minutě domácí neproměnili penaltu. První bod v přeboru z těžkého zápasu potěšil.



Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem B
M. Petr [-] - R. Sklenář [-] , M. Vávra [-] (62. P. Tomášek [-] ) , M. Prášil [-] , D. Zítka [-] , T. Samek [-] , D. Čech [-] , M. Svoboda [-] , P. Podsedník [-] (46. Z. Sklenář [-] ) , J. Holý [-] , J. Rejzek [-]

TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - M. Matoušek [-] , Z. Vaněk [-] (88. J. Kolouch [-] ) , V. Rohovský [-] , F. Sysel [-] - P. Jůda [-] (46. V. Chlubna [-] ) , P. Kolouch [-] (81. M. Hubený [-] ) , L. Vokurka [-] , J. Krčál [-] , Š. Zdvihal [-] (88. V. Kuřátko [-] ) - D. Robotka [-] (72. T. Gondek [-] ) -

ŽK: 57. M. Svoboda .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: STRATENÝ Michal - ZACHARA Jiří, SVOBODA Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích