2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 16:30

3.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves doma těsně vyhrála


Branky


21

Nová Ves doma přivítala Osovou Bítyšku. Zápas byl velmi vyrovnaný a až do konce byl napínavý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól v závěru poločasu

První poločas byl herně velmi vyrovnaný. Už to vypadalo, že gól nikdo nedokáže vsítit, ale hosté z Bítyšky se nakonec dočkali vedoucího gólu. Ve 44. minutě po pěkné kombinaci, kdy Pavel Karmasín nahrál Marku Vařílkovi a ten se v zakončení nemýlil. Hosté tak do druhého poločasu šli pozvbuzení brankou do šatny.

Domácí otočili

Ve druhém poločase rezerva Nové Vsi do toho šlápla a začala hosty tlačit. A nakonec po zásluze byli hosté za pasivitu potrestáni hrozivou dvouminutovou pasáží. Nejprve v 61. minutě Jiří Krejčí zápas vyrovnal a další minutu na to, hosté dostali další branku, o kterou se zasloužil Marek Ondřejka. Hosté se samozřejmě po této velmi studené sprše pokoušeli s osudem zápasu pokoušeli udělat a zkoušeli alepsoň vyrovnat. Moc jim k tomu nechybělo, jenže v závěru utkání hosté dokázali trefit pouze 2x tyč. Domácí tak otočili nepříznivý stav z 0:1 na 2:1. Hosté tak přišli o cenné body, zkusit to napravit můžou příští týden.



Ohlasy k zápasu



SK Osová Bítýška
Jan Večeřa - trenér: První poločas vyrovnaný. My jsme v závěru dali gól po pěkné kombinaci. Bohužel jsme zaspali 10 minut na začátku 2. poločasu a domácí nás potrestali. V závěru jsme se snažili vyrovnat, ale nastřelili jsme pouze 2 tyčky. Od hračů velmi dobrý výkon.



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - L. Komínek [-] (46. M. Ondřejka [-] ) , V. Novotný [-] , T. Nečas [-] , T. Nejedlý [-] (78. S. Kubík [-] ) , K. Žváček [-] (75. A. Mrázek [-] ) , J. Starý [-] , P. Bureš [-] (65. J. Šandera [-] ) , J. Krejčí [-] , F. Šandera [-] , J. Smrž [-]

SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] (70. V. Božek [-] ) - R. Hemala [-] (80. M. Dupal [-] ) , P. Karmasin [-] , M. Vařílek [-] , M. Hollý [-] (65. J. Dvořáček [-] ) , M. Řezníček [-] (46. P. Ivančík [-] ) , O. Zeman [-] (65. P. Antoš [-] ) , J. Malý [-] , T. Karmazín [-] , T. Malý [-] , A. Karásek [-]

ŽK: 21. J. Starý , 69. J. Šandera , 80. J. Smrž - 45. R. Hemala , 75. P. Karmasin , 78. J. Malý , 89. P. Ivančík , 92. M. Dupal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šula Petr - SKRYJA Stanislav, BUREŠ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích