Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas plný zvratů skončil v Radoticích remízou


Branky


17

V sobotním fotbalovém zápase mezi týmy Radotice a Rapotice B se odehrálo dramatické utkání, které skončilo remízou 4:4. Tento zápas nabídl mnoho vzrušení a brankových okamžiků, které si fanoušci jistě užili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přišli o dvougólový náskok

První branku utkání zaznamenal hráč Radotic, Michal Šmarda, v 12. minutě zápasu, čímž dostal svůj tým do vedení 0:1. O necelých šest minut později, v 18. minutě, Dominik Popelka rozšířil vedení Radotic na 0:2. Avšak tým Rapotic B nechtěl zaostávat a začal se tlačit vpřed. Ve 33. minutě snížil Martin Jeleček na 1:2, a o pouhé dvě minuty později, v 35. minutě, Adam Mrkva vyrovnal na 2:2.

Domácí sice otočili výsledek, ale o výhru přišli těsně před koncem

Hned na začátku druhého poločasu, v 65. minutě, se Adam Chatrný z týmu Rapotic B postaral o další branku a dostal svůj tým do vedení 2:3. Ovšem Martin Jeleček z Radotic ukázal svou střeleckou formu a v 68. minutě srovnal na 3:3. Utkání nebylo ještě zdaleka u konce, a v 85. minutě to byl opět Martin Jeleček, kdo vstřelil svou třetí branku a posunul Radotice do vedení 4:3. Fanoušci byli na vrcholu napětí, a zdálo se, že Radotice si udrží vedení a zvítězí. Avšak Rapotice B měly jiné plány. V 88. minutě se Milan Laš trefil do sítě a vyrovnal na konečných 4:4. Tato branka zajistila remízu pro tým Rapotic B a potěšila jejich fanoušky. Celkově to bylo skvělé utkání, plné obratů a brankových okamžiků. Obě mužstva ukázala svůj bojovný duch a odhodlání. Remíza je možná férovým výsledkem pro oba týmy, i když fanoušci určitě chtěli vidět více vítězných momentů svého týmu. Tato remíza však připomněla, že ve fotbale se může stát cokoliv, a každý zápas může přinést překvapení.



Sestavy


TJ Družstevník Radotice
M. Tobolka [-] - J. Tengeri [-] , L. Janda [-] , V. Vyhnálek [-] , M. Habich [-] , A. Mrkva [-] (72. M. Sevelda [-] ) , M. Jeleček [-] , M. Kincl [-] (90. M. Tobolka [-] ) , L. Sevelda [-] , P. Tobolka [-] , M. Komenda [-] (46. V. Bláha [-] )

FC Rapotice B
A. Krčma [-] - A. Chatrný [-] , D. Popelka [-] , P. Slaný [-] , D. Slaný [-] , M. Matoušek [-] , M. Matoušek [-] , L. Konárek [-] , M. Laš [-] , M. Dobeš [-] , M. Šmarda [-]

ŽK: 72. M. Kincl - 60. D. Slaný , 83. M. Matoušek .
Hráči zápasu: M. Jeleček - M. Laš .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: SEDLÁK Pavel - NEVĚČNÝ Jan (N), LIŠKA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Domácí zvítězí. Můj tip 3:1.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích