Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 15:30

7.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice po zlepšené druhé půli porazily Studenec


Branky


14

Fotbalový zápas mezi týmy Čáslavice a Studenec přinesl fanouškům vzrušující dění na hřišti, přičemž domácí tým Čáslavice nakonec vyhrál vysoko 4:1. Branky padaly jako na běžícím páse a každý hráč, který se na nějakém z těchto gólů podílel, si zaslouží pochvalu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Zápas začal relativně klidně, s oběma týmy, které se snažily získat kontrolu nad míčem. V 36. minutě však Patrik Růžička z Čáslavic překvapil hosty, když otevřel skóre střelou, která nenašla přemožitele - 1:0 pro domácí tým. Studenec však rychle reagoval, a ve 39. minutě se jim podařilo srovnat na 1:1 díky brance Libora Matějka.

Domácí rozhodli ve druhé půli

Druhý poločas byl plný akce, zejména ze strany týmu Čáslavice. Marcel Šimek se stal jedním z hrdinů utkání, když se v 66. minutě dostal do střelecké pozice a přivedl svůj tým zpět do vedení 2:1. Šimek však nebyl hotov, a ve 74. minutě přidal další branku, což znamenalo 3:1 pro domácí tým. Závěr zápasu byl plný vzrušení, když Jiří Höfner z Čáslavic přidal čtvrtou branku pro svůj tým v 88. minutě, a zápas tak skončil vítězstvím Čáslavic 4:1. Byl to skvělý výkon domácího týmu, který si zaslouženě odnesl všechny body. Studenec se naopak bude snažit najít odpovědi na otázky ohledně své obrany a zlepšit své výkony v nadcházejících utkáních. Toto utkání v každém případě přineslo fotbalové vášně a branky pro fanoušky obou týmů.



Sestavy


FK Čáslavice-Sádek
M. Obůrka [-] - V. Podroužka [-] (84. L. Mach [-] ) , M. Klika [-] , D. Šmehlík [-] , J. Mach [-] , M. Šimek [-] (87. D. Vald [-] ) , P. Růžička [-] , M. Růžička [-] , M. Zikmund [-] , O. Bulička [-] , M. Peštál [-] (55. J. Höfner [-] )

TJ Sokol Studenec
A. Chalupa [-] - V. Kučerňák [-] , M. Dufek [-] (78. A. Štěpánek [-] ) , J. Januška [-] (30. M. Chalupa [-] ) , R. Turoň [-] , F. Komárek [-] (78. J. Čonka [-] ) , J. Nováček [-] (62. L. Matějek [-] ) , P. Rousek [-] , K. Mrňa [-] , J. Strnad [-] , L. Matějek [-]

ŽK: 48. O. Bulička , 78. P. Růžička , 83. M. Šimek , 86. J. Höfner - 18. J. Strnad , 83. M. Chalupa .
Hráči zápasu: M. Šimek .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: ŠIMKA Jaroslav - VALA Vladimír, TUROŇ Rudolf.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: remíza

Ani jednomu s týmů se moc nedaří. Tady to skončí dělbou bodů.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích