0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

1.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výčapy přišly v posledním podzimním zápase po prohře s Lipníkem o první flek


Branky


18

Ve významném zápase mezi Výčapy-Lipník a soupeřem se odehrál dramatický duel, který skončil vítězstvím hostů 2:0. Celý zápas byl poznamenán intenzivním tempem a bojem na každém centimetru hřiště. Výčapy-Lipník byly považovány za favority, ale nakonec musely skousnout hořkou porážku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dvakrát udeřil

První branka padla v 14. minutě, kdy Lukáš Vojáček ukázal svůj fotbalový talent a přivedl svůj tým do vedení 1:0. Jeho střela a chladnokrevnost byly klíčem k úspěchu. Tato branka rozproudila krev ve žilách fanoušků hostujícího týmu, kteří začali věřit ve vítězství. O pár minut později, konkrétně v 41. minutě, se na tabuli objevilo další skvělé jméno - Martin Mašeja. Tento hráč ukázal svou schopnost umístit míč podruhé do sítě. Jeho branka zvýšila náskok hostů na 2:0 a uklidnila jejich fanoušky, kteří věřili, že tým udrží tuto výhodu až do konce zápasu.

Ve druhém poločase již branka nepadla

Diváci byli svědky napínavého střetnutí, plného vášně a energie ze strany obou týmů. Domácí hráči se snažili odpovědět na góly soupeře, ale obrana hostů byla pevná a nenechala žádnou šanci na vyrovnání. Výčapy-Lipník se snažily vrátit do zápasu, ale nedokázaly prolomit obrannou zeď soupeře. Po zápase byly Výčapy-Lipník zklamané ze svého výkonu, zejména proto, že přišly o první místo v tabulce po podzimní části sezóny. Prohrály před 218 diváky, kteří sledovali každý moment zápasu s napětím. Tato porážka byla pro domácí tým bolestivá, ale zároveň to byla poučná zkušenost, která je může posílit do dalších zápasů. I přes prohru byl zápas plný vášně a ukázal, jakým způsobem fotbal dokáže nadchnout fanoušky a hráče. Obě mužstva ukázala svůj profesionální přístup k hře a odhodlání bojovat do posledního hvizdu rozhodčího. Tato soutěžní atmosféra a rivalita mezi týmy jsou tím, co dělá fotbal tak fascinujícím pro miliony lidí po celém světě.



Ohlasy k zápasu



Hajduk Lipník
Fišer Radim, trenér: Zápas se pro nepřizpůsobivý terén odehrál ve Slavicích. Hřiště sice nebylo pod vodou, nicméně pro fotbal bylo taky velice nepřizpůsobivé. V prvním poločase jsme se snažili hrát naši hru a byli jsme hodně v držení míče, i když některé části naší hry jsme museli hodně zjednodušit, protože to na daném terénu prostě nešlo. Vstřelili jsme 2 branky (!mimo jiné i gólem Vojáčka, který trefil první branku za naše barvy a také první gól hlavou v životě). Věděli jsme, že teď na tomhle "poli" musí hrát soupeř, což nám hrálo do karet. Ve druhé půlce jsme tedy velice naši hru zjednodušili a soupeř na tomto terénu nedokázal nic vymyslet.



Sestavy


Sokol Výčapy
L. Nikrmajer [-] - M. Semerád [-] , J. Pecka [-] (68. J. Jonáš [-] ) , J. Kopeček [-] , O. Pánek [-] , D. Matoušek [-] , R. Zmeškal [-] , O. Dufek [-] (68. M. Kouřilek [-] ) , T. Pecka [-] , D. Zmeškal [-] , S. Merta [-] (43. M. Semerád [-] )

Hajduk Lipník
F. Rohony [-] - R. Šťáva [-] (85. . Syrový [-] ) , D. Vozár [-] (78. D. Kučerňák [-] ) , A. Kisela [-] (68. L. Žák [-] ) , O. Molák [-] , L. Vojáček [-] , M. Mašeja [-] , T. Kutálek [-] , J. Brabenec [-] , D. Křemenák [-] , M. Jarý [-]

ŽK: 65. R. Šťáva , 72. M. Jarý .
Hráči zápasu: J. Kopeček - L. Vojáček .
Počet diváků: 218. Rozhodčí: KOLAŘÍK Aleš - VRZÁČEK Josef, TRETERA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: remíza

Tady to vidím na jasnou remízu.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 15:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 12:29
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 12:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 12:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 07:57

Tip: výhra domácích