Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

1.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Újezd veze výru z Valče


Branky


17

Ve vyrovnaném zápase mezi Valečí a Horním Újezdem se týmy utkaly v napínavém souboji. Horní Újezd si již v prvním poločase vypracoval náskok 3:1, ale Valeč se nevzdala a dokázala snížit skóre. I přes úsilí se jim však nepodařilo srovnat stav, a tak Horní Újezd odchází jako vítěz s konečným skóre 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

V podzimní derniéře a znovu na domácím hřišti

se chtěli domácí hráči rozloučit vítězstvím!     Lepší začátek si nemohli přát a ve 3.minutě šli do vedení, když přímý kop Tomáše Čecha elegantně zakončil Martin Ludvík 1:0! Domácí byli aktivnější měli další slibné situace, které však do finále nedotáhli a tak se ve 26.minutě připomněli hosté, ale brankář Macek jejich loženku zneškodnil. Ovšem o minutu později se již hosté radovali po brance Šimona Čermáka na 1:1! Hned o čtyři minuty později hosté svoje vedení navýšili Adamem Bartejsem a znovu po chybě domácích hráčů 1:2! Domácí se ze šoku oklepaly a měli dvě slíbené možnosti na vyrovnání ovšem míč v brance neskončil. Naopak znovu po chybě domácích  hosté odskočili o dvě branky po druhé trefě Šimona Čermáka -1:3!

Domácí pouze snížili

Do druhé půle vstoupili domácí náporem a hned z kraje nastřelili břevno a když v 63. minutě po centru Tomáše Čecha hlavou snižoval na 2:3 Dušan Pipek, vrátil domácím šanci na dobrý výsledek! Do konce se hrálo před hostující brankou a i přes několik závarů a možností hosté vedení uhájili a domácí odcházeli ze hřiště zklamaní a bez bodu!      Závěr podzimu se domácím nevydařil a po slibném začátku ve vyšší soutěži mají v zimní přestávce mají na čem pracovat!  


Ohlasy k zápasu


SK Valeč
Macek Pavel, trenér: Utkání jsme měli dobře rozehrané, ale pak jsme naší nedůsledností darovali hostům vedení a nakonec nás to stálo všechny body proti hratelnému soupeři!

TJ Sokol Horní Újezd
Hradecký Pavel, hráč: Na poslední zápas sezóny jsme zajížděli do Valče, kde to zpočátku vypadalo, že jsme dojeli o 20 minut později. Domácí běhali, my nestíhali - první gól, který byl po opravdu krásně zahrané standardce na sebe nenechal dlouho čekat. A tak se pokračovalo ještě asi čtvrt hodiny, to mohlo být už hotovo, ale domácím se nepodařilo z řady šancí skórovat. Poté jsme se už i my dostali do provozní teploty a vyrovnali. Hra byla vyrovnanější a nám se povedlo prosadit se podruhé. Vítr a slunce, které nám v prvním poločase komplikovalo bránění jsme obelstili tak, že se ŠČ prosadil a nadále stíhá Rudyho Šťávu v tabulce střelců. Druhý poločas se hrál převážně na naší polovině a neúnavní domácí se hnali za vyrovnáním, 1 branku se jim povedlo vstřelit, ale zbytek šancí jsme "srdcem" ubránili. Konečně konec sezóny, čas na doléčení zranění a odpočinku po náročném sobotním večeru.



Sestavy


SK Valeč
Z. Macek [-] - P. Zikán [-] , M. Ludvík [-] , M. Mašíček [-] (57. T. Diviš [-] ) , F. Padělek [-] (46. T. Slatinský [-] ) , M. Kopuletý [-] (75. T. Vítámvás [-] ) , O. Kopuletý [-] (81. L. Buchal [-] ) , T. Čech [-] , J. Ludvík [-] , D. Pipek [-] , T. Pačinek [-]

TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - M. Zvěřina [-] (46. M. Řezáč [-] ) , O. Uličný [-] (14. M. Veselý [-] ) , A. Bartes [-] , P. Ciprys [-] , R. Durda [-] (70. T. Sigmund [-] ) , J. Pivoňka [-] (63. M. Řezáč [-] ) , Š. Čermák [-] , T. Vávra [-] , M. Ošmera [-] , A. Svoboda [-]

ŽK: 47. J. Pivoňka , 63. M. Ošmera .
Hráči zápasu: D. Pipek - Š. Čermák .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: SEDLÁK Pavel - FILIPSKÝ Pavel, BAZALA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Domácí si s Újezdem těsně poradí.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 15:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 12:29
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 12:02

Tip: výhra hostů