Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2023 14:00

1.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice zakončily podzim výhrou nad Třebelovicemi


18

V sobotním zápase mezi Hrotovicemi a Třebelovicemi bylo k vidění skvělé fotbalové drama, které skončilo výhrou domácího týmu 5:2. Již v prvních minutách utkání ukázaly oba týmy svou sílu a odhodlanost dostat se k vítězství. V zápase zazářil hattrickem domácí Tomáš Ondráček

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

V posledním podzimním utkání doma Hrotovice přivítaly tým z Třebelovic. Od začátku měli více navrch hosté, kteří si vytvořili několik šancí, z toho i dvakrát zazvonila tyč domácí branky. Žádnou z šancí ale nevyužili. Naopak v 29' si těsně před brankou našel míč domácí Pavel Padělek a otevřel skóre. O pár minut později jej následoval Tomáš Ondráček a zvýšil na 2:0. Hosté ještě do přestávky pohrozili a snížili na 2:1.

Domácí ještě skóre navýšili

Ondráček se však nechtěl spokojit pouze s jednou brankou a ve 53. minutě přidal další gól, čímž zvýšil náskok Hrotovic na 3:1. Jeho výkon v zápase byl opravdu vynikající. A to nebylo vše, protože ve 71. minutě znovu skóroval, čímž zajistil svému týmu pohodlnější vedení 4:1.Třebelovice se však nevzdaly a v 83. minutě se Jan Jirka trefil do sítě, snižujíc skóre na 4:2. To dalo naději fanouškům Třebelovic, že by mohli zápas ještě zdramatizovat. Ovšem v posledních minutách zápasu přišel poslední hřebíček do rakve Třebelovic. V 93. minutě přišla další rána, když Tomáš Novotný vstřelil pátý gól pro Hrotovice, pečetící výsledek na konečných 5:2. Celkově to byl skvělý zápas, který nabídl divákům mnoho vzrušení a gólů. Hrotovice nakonec potvrdily svou sílu a schopnost střílet branky, zatímco Třebelovice ukázaly svou bojovnost a odhodlání, i když se jim nakonec nepodařilo bodovat. Doufejme, že oba týmy budou na jaře pokračovat ve svých dobrých výkonech v nadcházejících zápasech a budou přinášet fanouškům další vzrušující fotbalové okamžiky.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice
Laštovička Pavel, trenér: Soupeř byl prvních 20 minut lepší, nastřelil 2 tyčky, ale fotbal se hraje na góly a těch jsme dali pět.

TJ Třebelovice
Máca Marek, hráč: Neproměněné šance nás stáli lepší výsledek. Kdyby jsme v prvních 15 minutách vedli 0:2, vypadal by zápas úplně jinak. Poté jsme opět začali dělat individuální chyby a domácí těchto chyb využili a připsali si posledním utkání v tomto roce výhru.



Sestavy


Sokol Hrotovice
J. Křivánek [-] - P. Padělek [-] (58. M. Mlejnek [-] ) , T. Ondráček [-] (89. L. Nevtípil [-] ) , J. Kučera [-] (89. T. Novotný [-] ) , P. Hrobař [-] , J. Votava [-] (85. F. Vala [-] ) , J. Hadraba [-] (46. E. Pokorný [-] ) , T. Holoubek [-] , M. Svoboda [-] , L. Škoda [-] , T. Hadraba [-]

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - M. Liška [-] (82. K. Veselý [-] ) , D. Janíček [-] , D. Smetana [-] , T. Brychta [-] , M. Kabelka [-] , J. Rakušan [-] , J. Jurka [-] , J. Sedláček [-] , K. Skoumal [-] , M. Máca [-]

ŽK: 56. J. Rakušan .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: HRDLIČKA Stanislav - HAJZNER Radek, BLAHYNKA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Přátelé, kamarádi. Tak jsme se dočkali. Máme tu poslední zápas před strašně dlouhou zimní pauzou. Hrotovice nestačili v minulém kole nečekaně na Předín, utkání jsem neviděl. Nevím co se stalo. Třebelovice zase doma porazili Hartvíkovice. Od utkání očekávám nakopavanou od hostů z Třebelovic a fotbalovost od Hrotovic. Výhra Hrotovic 3:0. Dle mého už toho mají všechna mužstva plné zuby a jsou rádi, že je to poslední zápas. Tak se mějte a v březnu naviděnou.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 15:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 12:29
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 12:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 12:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 07:57

Tip: výhra domácích