D. Babor 45.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 14:30

13.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček soutěže z Předína si vyšlápl na aspiranta postupuz Hrotovic


Branky


45. D. Babor
16

V utkání mezi Předínem a Hrotovicemi se Předín ujal vedení 1:0 již v prvním poločase a toto skóre se udrželo až do konce zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se v závěru poločasu ujali vedení

Oba týmy byli na zápase určitě nabuzeny, i díky vzájemným zápasům z nižší soutěže. Hned po rozehře si vzali slovo domácí, první slibnou šanci měl z dálky Hekrle. Jeho střelu však zkrotil na dvakrát Křivánek. V 7. minutě chystal individuální akcí další šancí Dvořák. Na malém vápně našel Dohnala, ten ale patičkou zakončit nedokázal. Ve 12. minutě přišla první šance hostů, dlouhý centr však Padělek centroval zpět od brány. Další šanci měli hosté ve 21. minutě kdy si dlouhý aut ve vápně našel Votava, který z otočky pálil, trefil však dobře postaveného Michálka. Ve 32. minutě přišla další šance domácích, Dvořák vybojoval míč před vápnem a dovolil si mezi tři hráče, nabil Hekrlemu pod sebe, který ale pálil nad. Ve 39. minutě měl šanci poslat do vedení svůj tým Ondráček, který dostal dlouhý míč do běhu. Michálek však dobře vyhodnotil situaci a míč sebral z nohou. Ve 40. minutě poslal dlouhý aut do vápna Hekrle, kdy hlavou zakončoval Babor, pohotový Křivánek vyrazil a domácím už se dorážka nepovedla. První a zároveň poslední branka zápasu přišla těsně před přestávkou, kdy vytažené obrany využil Dvořák a dlouhým míčem vyslal Babora, který už jen přeloboval brankáře do prázdné brány.

 



 

Ve druhém poločase již branka nepadla

V 50. minutě zatáhl míč po lajně Tomáš Vrbka a krásným centrem hledal Babora, ten však na míč nedosáhnul. V 61. minutě se dostal ke střele hostující kapitán, který však mířil nad. O pět minut později vytlačili hosté ze střelecké pozice Dohnala, ten nabídnul Ondřeji Vrbkovi, který střelou na přední tyč protáhnul brankáře Křivánka. V 65. minutě protáhl domácího brankáře střídající Mlejnek, ten však jeho pokus vytáhl na roh. Následující roh přinesl dramatickou situaci kdy hostující Ondráček měl několik pokusů, která však nejprve zlikvidovala obrana a následně i brankář Michálek. V 75. minutě opět pálil na zadní tyč Mlejnek, jeho střelu opět vyrazil Michálek. Padělek však svoji šanci zahodil a míč za záda domácího brankáře nedostal. V 80. minutě měli domácí šanci svoje vedení navýšit Dvořák však ideálně netrefil odražený míč a spíše ho vykopl z brankové čáry. V 91. minutě si na vápně vybojoval míč Machovec, jeho střela z otočky šla však do brankáře. Závěr nabídnul ještě vypjaté momenty na obou stranách, žádný však nijak vážně nezasáhl do konečného výsledku.

 



Ohlasy k zápasu


Předín
Vídeňský Vojtěch, hráč: Opět jeden z těžších soupeřů, se kterým jsme se potkali už v minulosti a poctivě jsme se na něj připravili. Hra byla poměrně vyrovnaná i s počtem šancí na obou stranách. Tempo bylo velmi vysoké a žádný souboj nebyl vypuštěný. Jak už to bývá u fotbalu také rozhoduje štěstí, kterého jsme tentokrát měli více my. Snad jen v závěru mě zklamalo chování hostujícího realizačního týmu, který neunesl porážku. Fanoušky nikdy nekomentuji, protože i ti naši někdy zbytečně pokřikují. Ale slovní napadení rozhodčích po zápase, které musela klidnit pořadatelská služba byl už trochu za hranou

Sokol Hrotovice
Laštovička Pavel, trenér: V Předíně za nás remízový zápas, škoda neproměněných šancí. Mohli jsme si odvézt alespoň bod, ale takový je fotbal.



Sestavy


Předín
L. Michálek [-] - D. Babor [-] (62. P. Machovec [-] ) , F. Dvořák [-] (88. P. Eis [-] ) , T. Vrbka [-] (88. D. Tomek [-] ) , M. Dohnal [-] , O. Vrbka [-] , V. Vídenský [-] (71. K. Babor [-] ) , V. Kos [-] (71. R. Michálek [-] ) , V. Hekrle [-] , M. Šindelář [-] , P. Šindelář [-]

Sokol Hrotovice
J. Křivánek [-] - P. Padělek [-] , T. Ondráček [-] , J. Kučera [-] , J. Votava [-] , P. Hrobař [-] (84. J. Petřek [-] ) , J. Hadraba [-] (65. L. Nevtípil [-] ) , M. Růžička [-] , M. Svoboda [-] , L. Škoda [-] , Z. Kovář [-]

ŽK: 64. V. Kos - 14. J. Petřek , 82. J. Votava , 85. M. Růžička .
Hráči zápasu: Z. Kovář .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DĚDEK Jiří - ROUPEC Tobiáš, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 16:13

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 18:55
Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 19:48

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 09:04
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 06:28
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Dlouhodobě to Hrotovice na Předín umí. Několik let spolu hráli o první místo ve třetí třídě. A co si tak nějak zpětně vybavuju, vždycky vyhráli Hrotovice.
Za mě výhra Hrotovic 2:0.

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 17:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 10:54

Tip: výhra hostů

Hrotovice zaváhaly, ale mladé kluky z Předína takticky zvládnou.

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 10:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 09:26

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 06:18

Tip: výhra hostů