Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2023 15:00

11.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Předdína porazil vedoucí Rokytnici v závěru zápasu


Branky


15

V dramatickém zápase mezi Předínem a Rokytnicí triumfoval Předín s výsledkem 3:1. I přesto, že Rokytnice vedla, Předín dokázal otočit vývoj utkání. Rozhodující okamžik přišel v 86. minutě, kdy se Petr Machovec stal hrdinou a vstřelil gól, který zajistil vítězství Předínu nad vedoucím týmem tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

I přes velmi chladné počasí vyrazilo na zápas velké množství fanoušků. Bez pochyby to byla dobrá podívaná, i když někteří odjížděli poněkud smutněji než jiní. První šanci zápasu si vypracovali aktivnější hosté, kdy na hranici velkého vápna dostal míč František Štork, jeho šanci včas utli domácí obránci společně s brankářem Frencem. Hosté ve své rychlé hře pokračovali a za několik minut tu byla další šance, jenže Jan Syrový z malého vápna trefil jen břevno. Domácí tolik příležitostí neměli, protože jejich náběhy velmi rychle dostupovala hostující obrana. Skóre se změnilo ve 33. minutě kdy z přímého kopu, kdy za zády hostujícího Hobzy dvakrát orazítkoval břevno Michálek 1:0. O chvíli později mohli odpovědět hosté, kdy si Vahila poradil s výběhem Frence. Syrový ale v prázdné bráně trefil Šindeláře. Těsně před půlkou měli opět šanci hosté, první pokus Františka Štorka a ani druhý pokus Mariana Vahily za Frence neprošly.

 

Domácí rozhodli v závěru druhé půle

V druhé půli se hra vyrovnala a převažovala spíše mezihra. V 54. minutě konečně dočkali vyrovnávacího gólu, kdy propadlý míč na zadní tyči doklepával Jan Syrový 1:1. Téměř po rozehře mohli domácí odpovědět na obdržený gól, kdy z hranice šestnáctky střílel Machovec, jeho střelu však zlikvidoval Hobza. Domácí se přeci jen druhého gólu dočkali. V 86. minutě poslal dlouhý míč Dominik Babor, ve sprinterském souboji si nejprve Machovec poradil s Martinem Štorkem a následně i s brankářem Hobzou 2:1. Hosté se nechtěli vzdát a kolem 90. minuty přišla pasáž jejich šancí. Nejprve Ryglovu dorážku z vápna zachránil na čáře Kos. Následně se pokusil z rohu vápna vypálit Vladeka, jeho šanci ale vyrazil pohotový Frenc. Zápas v samotném závěru ukončil Dvořák, který dostal přihrávku hlavou za obranu od Obůrky a nekompromisně poslal míč na zadní tyč 3:1.



Ohlasy k zápasu


Předín
Vídeňský Bohumil, trenér: Zápas byl výbornou reklamou na fotbal podpořený skvělou diváckou kulisou. Po celých 90. minut se hrálo ve vysokém tempu, kdy obě družstva předváděla výborný fotbal. Rokytnice byla techničtějším mužstvem, domácí okořenili svůj výkon bojovností a nasazením. Musím všechny předínské hráče pochválit za předvedený výkon. Z mého pohledu to byl nejlepší zápas v okresním přeboru, co se týče výkonu obou mužstev.

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Herbrych Josef, trenér: Ahoj. Zde posílám: Zápas se nám nepovedl, bohužel jsme nenavázali na výkony z předchozích zápasů. Nedařilo se nám kombinovat, často jsme chybovali a neproměnili několik velkých šancí. Předínu musím pogratulovat k zaslouženému vítězství, jejich hráči dřeli, byli bojovnější a měli větší chuť zvítězit.



Sestavy


Předín
P. Frenc [-] - M. Šindelář [-] , P. Machovec [-] , P. Šindelář [-] , T. Vrbka [-] (58. D. Babor [-] ) , M. Dohnal [-] , O. Vrbka [-] , V. Vídenský [-] , R. Michálek [-] , K. Babor [-] , V. Báňa [-] (84. V. Kos [-] )

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - M. Benáček [-] (46. I. Rygl [-] ) , M. Vahila [-] , J. Bartejs [-] (69. O. Bartejs [-] ) , J. Syrový [-] (89. V. Rygl [-] ) , M. Štork [-] , M. Štork [-] , F. Štork [-] (46. P. Hronek [-] ) , Š. Vladeka [-] , J. Hakl [-] , P. Svoboda [-]

ŽK: 26. P. Šindelář , 87. O. Vrbka - 24. M. Štork , 46. M. Štork , 62. M. Vahila .
Hráči zápasu: P. Machovec - J. Syrový .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Nováček Ivo - VÍDENSKÝ Bohumil, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 10:32

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 05:40
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 09:46

Tip: remíza

Rokytnická kosa narazí na předínský kámen. 1:1

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 07:01

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 06:08
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: remíza

Hodně zajímavé utkání, které skončí remízou.

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 15:12

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 09:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 06:53

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 06:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 02:11

Tip: výhra hostů