Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Předdína zaskočil výhrou domácí Myslibořice. Petr Machovec slavil hattrick


Branky


17

Ve vzrušujícím zápase mezi Myslibořicemi a Předínem to byly Předíňané, kteří nakonec vyšli vítězně. Výsledek 3:4 (2:2) naznačuje napínavý průběh utkání. Hvězdou zápasu byl Petr Machovec, který zaznamenal hattrick a zajistil tak svému týmu cenné body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dvakrát vyrovnali

V dalším kole Okresního přeboru hostily Myslibořice na svém hřišti nováčka v soutěži Předín. Zápas se hrál za typického podzimního počasí. Úvod zápasu Myslibořicím vyšel asi po dvou nebo třech nevydařených začátcích. Už ve 3. minutě se ve schrumáži před Frencovou branou nejlépe zorientoval Jan Fňukal a otevřel skóre zápasu.  Bohužel pro domácí vedení nevydrželo dlouho, v 8. minutě využil spleti nedůrazných odkopů Michal Dohnal a střelou z hranice pokutového území srovnal skóre zápasu na 1:1. Myslibořice si chtěli vzít vedení zpět a byly aktivnější,  bohužel střela Jana Fňukala skončila pouze na tyči a samostatný nájezd Pavla Vejvody zůstal neproměněn. Přesto se přece jen domácí dočkali, po rohovém kopu, přihrál Lubomír Macháček na střelu Jakubovi Horákovi a ten mířil po zemi přesně k levé tyči. Skóre ovšem nezůstalo dlouho stejné. Nejdřív hosté srovnali krok s brankovou konstrukcí a těsně před poločasem opět po nedůrazu v obraně srovnal Petr Machovec a do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

 

Hosté po obratu vyhráli

Začátek druhého poločasu Myslibořice totálně prospaly,  snad hned z rozehrávky se průnikovou přihrávkou dostal do situace sám na brankáře Petr Machovec a chladnokrevně zakončil podél vybýhajícího Billy. V 58. minutě opět nedůraz a zbytečná ztráta na hranici velkého vápna a okamžitý trest v podobě dokončení hattricku Petra Machovce a odskočení hostů na rozdíl dvou branek. Myslibořice však jak se říká, nehodily flintu do žita a po volném kopu Luboše Macháčka, který našel hlavu Michala Šoustala, jenž zakončil přesně k tyči a vstřelil kontaktní branku. O chvíli později byl ve vápně podražen Jan Fňukal a bezchybný rozhodčí Franc ukázal na penaltu, k té se postavil střelec poslední branky Michal Šoustal, ale na brankáře Frence si nepřišel a ten jeho pokus zlikvidoval. Myslibořice měly ještě jeden dva závary před hostující brankou,  Jaroslav Fňukal hlavičkoval do odkryté branky, ale Předínský hráč vyhlavičkoval míč z brankové čáry a tak si nováček soutěže odváží z Myslibořic cenou výhru 3:4 z remízového zápasu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Čapoun Martin, vedoucí: Dnes už jsme nutně potřebovali vyhrát, začali jsme dobře, bohužel aktivní soupeř vždy záhy srovnal krok. Za mě vyrovnaný a remízový zápas i co se týče statistik, bohužel jsme neproměnili ani pokutový kop a tak domů odešli s prázdnou.

Předín
Vídeňský Vojtěch, hráč: V utkání jsme velmi rychle inkasovali branku, naštěstí nás to nepoložilo a vyrovnali jsme poměrně rychle. Po vyrovnání jsme však měli slabší chvilku ve které jsme naštěstí obdrželi pouze jednu branku. Naši hru jsme usměrnili a do poločasu opět srovnali krok. Do druhé půle jsme vstoupili velmi dobře kdy jsme dva góly dali a několik šancí jsme nevyužili. Závěr utkání byl velmi soubojový a někdy až zbytečně vyhrocený. Za tři body můžeme děkovat i našemu brankáři, který za stavu 3:4 vychytal penaltu.



Sestavy


TJ Myslibořice
D. Billa [-] - V. Čapoun [-] , M. Šoustal [-] , L. Macháček [-] , T. Kratochvíl [-] - P. Pachr [-] , J. Horák [-] , J. Matoušek [-] , M. Ludvík [-] (82. J. Dvořák [-] ) - P. Vejvoda [-] , J. Fňukal [-]

Předín
P. Frenc [-] - O. Obůrka [-] , P. Machovec [-] (90. P. Eis [-] ) , P. Šindelář [-] , T. Vrbka [-] , M. Dohnal [-] (65. V. Kos [-] ) , O. Vrbka [-] , V. Vídenský [-] , K. Babor [-] (74. D. Tomek [-] ) , V. Hekrle [-] , V. Báňa [-]

ŽK: 71. J. Dvořák , 81. V. Čapoun - 22. V. Vídenský , 27. O. Vrbka , 82. O. Obůrka , 89. P. Frenc .
Hráči zápasu: J. Horák - P. Machovec .
Počet diváků: 107. Rozhodčí: FRANC Miloš - ŠÍN Martin, RAMBOUSEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Zde věřím o něco více hostům.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích