1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valeč vybojovala bod na půdě vedoucích Hrotovic


Branky


18

V novém vzrušujícím zápase mezi Hrotovicemi a Valečí se nováček soutěže postavil čelem k vedoucímu týmu z Hrotovic. Oba týmy předvedly skvělý výkon, který nakonec skončil nerozhodně 1:1. Tento cenný bod pro Valeč potvrzuje, že i nováčci mohou hrát vyrovnaně proti zkušenějším soupeřům a zanechat svou stopu ve fotbalové soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

V 10. kole Okresního přeboru doma Hrotovice přivítaly tým z Valče. Zápas byl od začátku velice vyrovnaný, obě mužstva začaly kombinací odzadu se snahou o rychlé útoky skrz obranu. Na obou stranách byly vidět slibné šance, většina z nich ale končila mimo branku nebo v náruči brankářů. První změna stavu nastala až v 31. minutě, kdy si na centr těsně před brankou naběhl domácí Jan Votava a otevřel skóre -1:0. Radost domácích ale netrvala dlouho a už po 7 minutách z přímého kopu hlavou prodloužil centr mimo ruce domácího brankáře valečský Martin Ludvík a srovnal na 1:1.

Ve druhém poločase již branka nepadla

Do konce utkání se oba týmy ještě snažily zvrátit výsledek ve svůj prospěch, ale zápas plný osobních chyb a nepřesných přihrávek nepřinesl žádnou další branku. Hrotovice tak proti Valči uhrály pouhý bod za remízu. V tomto zápase mezi Hrotovicemi a nováčkem soutěže z Valče tedy došlo k překvapivému výsledku 1:1. Hrotovice, které byly před zápasem považovány za favority, vedly po první brance, ale nováček z Valče ukázal svou odhodlanost a vyrovnal stav. Tato nerozhodná situace přinesla do soutěže nové vzrušení a otázky o síle a odolnosti obou týmů a opět zamotala čelo tabulky. Nyní se do čela soutěže dostaly o pouhé skóre borci z Rokytnice v závětří pak číhají třetí Výčapy.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice
Laštovička Pavel, trenér: V tomto zápase jsme nehráli vůbec dobře, kombinace nám vázla, nabídka na balón žádná. Musím uznat, že Valeč byla o něco lepší a upřímně můžeme být rádi za bod.

SK Valeč
Macek Pavel, trenér: Bod bereme, ale po průběhu utkání jsme mohli mít nakonec i všechny tři! Hráče dnes musím pochválit jak k utkání přistoupili a ukázala se síla našeho širokého kádru!



Sestavy


Sokol Hrotovice
J. Slatinský [-] - T. Hadraba [-] (8. M. Mlejnek [-] ) , T. Ondráček [-] , J. Kučera [-] (71. J. Hadraba [-] ) , Z. Kovář [-] , J. Petřek [-] (62. P. Padělek [-] ) , J. Votava [-] , P. Hrobař [-] , M. Svoboda [-] , F. Pekárek [-] , L. Škoda [-]

SK Valeč
Z. Macek [-] - T. Pačinek [-] , M. Kopuletý [-] (56. M. Mašíček [-] ) , M. Ludvík [-] , J. Ludvík [-] , F. Strohmer [-] (56. M. Pislcajk [-] ) , T. Diviš [-] , D. Cabejšek [-] , T. Čech [-] , O. Kopuletý [-] , P. Zikán [-] (80. F. Padělek [-] )

ŽK: 77. Z. Kovář - 90. J. Ludvík .
Hráči zápasu: L. Škoda - M. Ludvík .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - FILIPSKÝ Pavel, BUCHAR František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Podle předpokladů již před startem soutěže se tipovalo, že Hrotovice s Rokytnicí budou hrát svojí vlastní ligu a skutečně tomu tak je. Hrotovice vyhráli 5 utkání v řadě a zaslouženě vedou tabulku. Valeč měla výborný vstup do soutěže, ale teď jí nějak dochází dech. Tady to vidím na výhru Hrotovic. Kvalita kádru je na straně domácích. Ano Valeč má ve svém kádru hodně mladých kluků, ale na zkušené hráče Hrotovic to stačit nebude. Každá série jednou skončí, ale tentokrát to nebude. Domácí si připíšou 6tou výhru v řadě. Derby skončí výhrou Hrotovic 3:0. Uvidíme jak rozhodčí Peťa Sedláčku toto utkání zvládne.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích