Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šimon Čermák hattrickem srazil domácí Hartvíkovice


18

V zápase mezi Hartvíkovicí a Horním Újezdem došlo k přesvědčivému vítězství Horního Újezdu 4:0. Šimon Čermák se stal hrdinou utkání, když vstřelil hattrick, přičemž tři ze čtyř branek padly již v prvním poločase. Horní Újezd tak odjíždí s cennými body a skvělým výkonem na svém kontě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o tři góly lepší

10. kolo svedlo proti sobě celky domácích Hartvíkovic a hostů z Horního Újezda. Domácí chtěli potvrdit zisk bodů z předchozího zápasu, ale tento plán dostal již brzy povážlivé trhliny. V 6. a 12. minutě se dokázal prosadit Šimon Čermák a Svoboda po rychlých nábězích za obranu. Tento stav určil další ráz celého utkání.  

Hosté ještě skóre navýšili

Hráči Újezda se zatáhli do hlubšího obranného bloku,  který pomalá a zdlouhavá rozehrávka domácích neměla šanci překonat. I přes velké procento držení balónu na kopačkách Hartvíkovic se podařilo podruhé znovu prosadit Šimonu Čermákovi. Při náběhu za obranu se vyhnal, až téměř k brankové čáře mezi hranicí malého a velkého vápna. Ale dělovou ránou do vzdálenějšího rohu branky dokázal zvýšit na 3:0. Druhý poločas přešli domácí na hru se třemi obránci, což dokázal využít v 52. minutě náběhem za obranu opět Čermák a dovršil tak hattrick. Zápas se pak spíše jen dohrával. Hartvikovice sice drželi více balón, ale do nebezpečných prostorů se dostávali jenom sporadicky. Zápas mezi Hartvíkovicemi a Horním Újezdem přinesl překvapivý výsledek ve prospěch hostujícího týmu. I přesto, že Hartvíkovice byly očekávány jako silný soupeř, Horní Újezd předvedl vynikající výkon, který jim vynesl vítězství 4:0. Hosté ukázali skvělou kombinaci, pevnou obranu a útočné schopnosti, což vedlo k jejich dominanci na hřišti. Tato nečekaná výhra bude určitě dlouho diskutovaná mezi fanoušky obou týmů, kteří nečekali, že Horní Újezd dokáže předvést takový působivý výkon.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Horní Újezd
Hradecký Pavel, hráč: Po dlouhé době nepanovalo při zápase "U přehrady" horko. Domácí nás na svém velkém hřišti neutahali, začali sice více aktivně, ale po rychlém brejku se prosadil Šimon Čermák. To samé se dělo i dále, domácí se snažili, ale náš kanonýr měl den a po jeho zakončení se prosadil i druhý útočník - Adam Svoboda a následně do poločasu navýšil naše vedení opět "sniper". Ve druhém poločase Harťál přeskupil sestavu a více útočil a zakončoval. Ale dalo by se říct, že jim v sobotu nebylo souzeno gól dát. Šimon dovršil hatrick a nám se povedlo odvézt cenné vítězství.



Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - J. Sýkora [-] , V. Hadraba [-] , D. Horký [-] , D. Kopuletý [-] , J. Gottvald [-] (46. M. Záviška [-] ) , K. Sýkora [-] , M. Outulný [-] (46. M. Kafka [-] ) , R. Sýkora [-] , M. Kopuletý [-] , D. Outulný [-]

TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - V. Štaffa [-] (69. D. Špaček [-] ) , I. Csákány [-] (63. M. Veselý [-] ) , J. Hanák [-] , M. Řezáč [-] , J. Homolka [-] , J. Pivoňka [-] , Š. Čermák [-] , M. Čermák [-] , P. Ciprys [-] , A. Svoboda [-]

ŽK: 64. M. Záviška , 72. D. Horký .
Hráči zápasu: R. Sýkora - Š. Čermák .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: ŠIMKA Jaroslav - SEDLÁK Pavel, JABŮREK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Hartvíkovice v minulém kole překvapivě přivezli všechny 3 body z Valče. Doma nad Újezdem zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích