Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předín si zastřílel v Chlístově i díky hattricku Vojtěcha Hekerleho


Branky


17

V sobotním fotbalovém utkání se střetli týmy Chlístov a Předín na hřišti Chlístova. Byl to zápas plný vzrušení a gólů, který nakonec skončil výrazným vítězstvím hostujícího týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté třikrát udeřili

Hned v úvodních minutách zápasu se Předín dostal do vedení, a to díky brance Vojtěcha Hekerleho, který se prosadil ve 5. minutě. O dvacet minut později se tento hráč zapsal znovu mezi střelce, když překonal brankáře Chlístova a zvýšil skóre na 2:0.Chlístov se snažil odpovědět a vyrovnat, ale obrana Předína byla pevná a neprůstřelná. Ve 44. minutě se však Předín znovu prosadil, tentokrát díky Filipu Dvořákovi, který zvýšil vedení svého týmu na 3:0.

Hosté pokračovali v kanonádě

Druhý poločas pokračoval v režii Předína, který si dokázal vytvořit další gólové šance. Michal Dohnal se v 67. minutě postaral o čtvrtý gól Předína a uklidnění pro hostující tým. Poté následovala řada dalších branek z jeho strany. V 74. minutě se trefil Dominik Babor a ve 83. minutě Marek Šindelář, což znamenalo vedení 6:0 pro Předín. Závěrečné minuty zápasu byly opět ve znamení Vojtěcha Hekerleho, který svým druhým gólem v zápase zkompletoval svůj hattrick a stanovil konečný výsledek zápasu na 7:0 pro Předín. Tímto výsledkem si Předín připsal důležité vítězství a získal tři body do tabulky. Chlístov naopak bude muset zapracovat na své obraně a útoku, aby se v příštím zápase mohl vrátit do vítězného tempa. Celkově byl to skvělý zápas, který nabídl mnoho gólů a emocí pro fanoušky obou týmů. Předín mohl slavit vítězství a doufáme, že další zápasy budou stejně zajímavé jako tento.



Ohlasy k zápasu



Předín
Vídeňský Vojtěch, hráč: V první půli byli domácí velmi pasivní a nám se poměrně dařilo dostávat k jejich bráně. Rychlý gól nám dodal sebevědomí na neúplně ideálním povrchu. Důležitý byl hlavně gól do kabiny, protože druhou půli začali domácí úplně jinak. Hrozili v každé příležitosti dlouhým nákopem po větru. Úvodní “tlak” a tvrdou hru soupeře jsme ustáli bez inkasovaného gólu. Vše změnil gól na 4:0, kdy už soupeř úplně odpadnul.



Sestavy


SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - F. Wortner [-] , J. Seifert [-] , P. Příhoda [-] , D. Holík [-] - J. Pokorný [-] , K. Kocmánek [-] , M. Kuchařík [-] - T. Milota [-] , P. Tkaný [-] (79. R. Novák [-] ) , F. Kučera [-]

Předín
L. Michálek [-] (74. O. Obůrka [-] ) - M. Šindelář [-] , F. Dvořák [-] (71. D. Babor [-] ) , P. Šindelář [-] , T. Vrbka [-] , M. Dohnal [-] (74. P. Frenc [-] ) , O. Vrbka [-] , V. Vídenský [-] (74. D. Tomek [-] ) , K. Babor [-] (71. R. Michálek [-] ) , V. Hekrle [-] , V. Báňa [-]

ŽK: 36. D. Holík .
Hráči zápasu: V. Hekrle .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KRYŠTOF Radek - TUROŇ Rudolf, VÍDENSKÝ Bohumil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra hostů

Předín je kvalitnější a tady to vidím na výhru hostů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Chlístov doma oslaví první vítězství. Dají rychlý gól a mladé dravce z Předína nepustí do hry.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů