Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předín porazil Horní Újezd gólem v nastavení


Branky


15

V nedělním fotbalovém souboji, který si fanoušci budou pamatovat ještě dlouho, dokázal tým Předín zdolat svého soupeře, Horní Újezd, v napínavém zápase, který byl rozhodnut až v nastavení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Ve třetím kole okresního přeboru bylo hodně k vidění. Ti, co přišli o chvíli později mohli litovat, protože už ve 2. minutě rozhodl o vedení domácích Dvořák pohotovou dorážkou nepovedené hlavičky hostující obrany. V úvodu utkání měli více ze hry domácí snad díky brzkému gólu, hra se ale vyrovnala a přicházely i šance hostů. V 17. minutě orazítkoval tyč Ciprys, míč se odrazil k Hanákovi, ne však ideálně na střelu a míč odkopla domácí obrana. Ve 25. minutě se dostal do samostatného úniku Machovec, tomu ale jeho nájezd zlikvidoval hostující brankář. Hned o minutu později už se ale nemýlil Dohnal, který po kombinaci uklidil míč na zadní tyč. Ve 30. minutě se ozvali hosté, kdy střelu Cipryse vyrazil Michálek, následnou dorážku Čermáka opět zachytil, ale nebyl dostatečně důrazný a Čermák míč na druhý pokus protlačil do sítě. Domácí ještě reklamovali branku, ale neúspěšně. 

 

 

Domácí rozhodli o své výhře v nastavení

Druhý poločas začali domácí podobně jako ten první a hned v první minutě si vypracovali šanci, tentokrát však Herálecký Dohnalovu střelu na zadní vytěsnil mimo. V 68. minutě vyrovnal stav utkání Svoboda, který hlavou do brány dorazil nepovedený box rohu domácího brankáře. Dále se hrál velmi rychlý a soubojový fotbal, kde si týmy vytvářely šance na obou stranách obrana je však dokázala včas zlikvidovat. O výsledku utkání rozhodnul v samotném závěru Dvořák, který si ve vápně dovolil kličku mezi tři hráče a přehodil brankáře, který mu padal k nohám. Spustil tak obrovskou radost v domácích řadách.



Ohlasy k zápasu


Předín
Vídeňský Vojtěch, hráč: Z mého pohledu byl tento zápas jednoznačně nejtěžší z těch tří co jsme v okrese absolvovali. Jsem rád, že jsme prolomili střeleckou smůlu a ujali se tak brzy vedení. Zápas to byl opravdu vyrovnaný a někdy až zbytečně moc vyhrocený. V závěru se k nám přiklonilo štěstí, kdy už někteří z nás doufali alespoň v ten bod, protože šance byly na obou stranách.

TJ Sokol Horní Újezd
Hradecký Pavel, hráč: Zaspali jsme začátek zápasu a domácí se ujali rychle vedení. Postupně se hra vyrovnala, domácí ale využili nedorozumění v obraně a zvýšili vedení. Nevzdali jsme se a vytvořili si šance, po šikovné střele Trevora (Petr Ciprys) dorazil míč do brány náš kanonýr Šimon Čermák. Ve druhém poločase se hra výrazně přitvrdila, což domácím vyhovovalo. Povedlo se nám vyrovnat po dobře zahrané standardce. Asi od 80.minuty bylo vidět, že oba týmy chtějí 3 body, hrálo se nahoru dolů. K naší smůle přišla 93.minuta a F. Dvořák udělal svůj tým díky krásným 3 zasekávačkám šťastnější a my tentokráte odjeli bodově s práznou.



Sestavy


Předín
L. Michálek [-] - P. Machovec [-] , F. Dvořák [-] , O. Vrbka [-] , M. Dohnal [-] (90. D. Tomek [-] ) , T. Vrbka [-] (67. D. Babor [-] ) , V. Vídenský [-] (81. K. Babor [-] ) , V. Báňa [-] (81. R. Michálek [-] ) , V. Hekrle [-] , M. Šindelář [-] , P. Šindelář [-]

TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - T. Vávra [-] , J. Hanák [-] (65. T. Sigmund [-] ) , J. Pivoňka [-] , A. Bartes [-] (65. M. Řezáč [-] ) , J. Homolka [-] , O. Uličný [-] (55. A. Svoboda [-] ) , Š. Čermák [-] , M. Čermák [-] , I. Csákány [-] , P. Ciprys [-] (84. R. Durda [-] )

ŽK: 34. T. Vrbka - 56. P. Ciprys , 57. T. Vávra .
Hráči zápasu: F. Dvořák - Š. Čermák .
Počet diváků: 159. Rozhodčí: ROHONY Filip - VÍDENSKÝ Bohumil, BAZALA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Předín potřebuje zabrat a nad Horním Újezdem zvítězí.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů