2:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice porazily těsně Nové Syrovice


Branky


16

Fotbalisté Hrotovic si připsali proti nepříjemnému protivníkovi z Nových Syrovic těsnou výhru 2:1 a zůstávají nadále bez ztráty kytičky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

V neděli 20.8. přivítaly Hrotovice na své půdě tým z Nových Syrovic. Střetnutí těchto týmů v minulé sezóně skončily jednou remízou a jednou těsnou výhrou domácích Nových Syrovic. Všichni tedy opět očekávali vyrovnaný boj. Od začátku utkání byli o něco lepší domácí, kteří se snažili kombinační hrou dostat k brance hostů. Tato taktika se vyplatila už v 16. minutě, kdy se dostal k zakončení Jan Votava a otevřel skóre -1:0. Hosté na tuto taktiku reagovali především ostrými zákroky, většinou za hranicí pravidel. Domácí se z vedení neradovali dlouho a z velké dálky napřáhl hostující Jakub Dubský a střelou pod horní tyč překvapil vyběhnutého brankáře, tím srovnal na 1:1. Do přestávky se ještě podařilo uvolnit Tomáši Ondráčkovi, který dlouhou kličkou oběhl brankáře hostů a střelou do prázdné brány vrátil vedení domácím Hrotovicím na těsné poločasové vedení 2:1.

Ve druhém poločase již branka nepadla

Ve druhé půlce bylo vidět ještě několik slibných šancí, zejména z kopaček domácích, ale skóre se již nezměnilo, a tak domácí získali další tři body za vítězství 2:1. Splnili tak roli favorita proti nepopulárnímu soupeři z Nových Syrovic. Hrotovice tak naznačily, že budou opět okupovat ty nejvyšší příčky s určitou šancí na postup. Čeká nás tak určitě zajímavá a dramatická sezóna.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice
Hlavnička Jiří, asistent trenéra: Zápas nebyl vůbec jednoduchý, kromě velkého vedra nám problém dělali hosté svojí ne úplně fotbalovou hrou a téměř každou kombinační snahu přerušili faulem. Bohužel jsme ale neproměnili spoustu šancí, takže jsme se od 35. minuty až do konce zápasu trápili pouze s jednobrankovým náskokem.




Sestavy


Sokol Hrotovice
J. Slatinský [-] - T. Ondráček [-] (80. T. Diviš [-] ) , J. Petřek [-] (54. P. Padělek [-] ) , J. Kučera [-] , L. Škoda [-] , J. Votava [-] (80. M. Mlejnek [-] ) , P. Hrobař [-] (68. F. Strohmer [-] ) , T. Holoubek [-] , M. Svoboda [-] , F. Pekárek [-] , Z. Kovář [-]

SK Nové Syrovice
P. Novák [-] - V. Tříletý [-] , J. Tržil [-] , M. Havelka [-] , M. Sosnar [-] , J. Dubský [-] (77. M. Dubský [-] ) , R. Janoušek [-] , M. Ferdan [-] , M. Havelka [-] , J. Pojezný [-] (72. O. Dubský [-] ) , M. Procházka [-]

ŽK: 54. J. Kučera , 61. T. Ondráček - 57. M. Ferdan , 61. J. Dubský , 65. P. Novák .
Hráči zápasu: T. Holoubek - J. Tržil .
Počet diváků: 134. Rozhodčí: KOLAŘÍK Aleš - BUCHAR František, KRAJČO Jozef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Nebudeme chodit kolem horké kaše. Hrotovice spolu s Rokytnicí budou v soutěži patřit k tomu nejlepšímu co je v okresním přeboru k vidění.
Ale zpět k samotnému utkání. Hrotovice na Syrovice zahrát neumí( doma remíza 2:2, venku porážka 3:2). Syrovice mají svoji kvalitu, ale tentokrát si myslím, že to na Hrotovice stačit nebude. Za mě výhra domácích 4:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích