0:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Valče zaskočil domácí Lipník


Branky


16

Fotbalisté Lipníku doma překvapivě nestačili na nováčka soutěže z Valče , kterému podlehl vysoko 0:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

Ve fotbalovém utkání mezi týmy Lipník a Valeč, které se odehrálo v sobotu, zaznamenali hráči hostujícího týmu výrazný úspěch, když se v konečném skóre prosadili čtyřikrát a nechali domácí tým bezbrankovým. Celý zápas byl plný vzrušení a akce na obou stranách, přičemž hráči hostí předvedli vynikající výkon.

Hned v 7. minutě zahájil gólovou smršť Jan Kremeláček, když se trefil do sítě soupeře a otevřel skóre zápasu. Tento brzký gól byl pro hostující tým důležitým momentem a získání vedení takto brzy v utkání jim dodalo potřebnou sebedůvěru.

Hosté rozhodli o své výhře ve druhé půli

V průběhu druhého poločasu neztráceli hosté aktivitu a pokračovali ve svém útočném tlaku. Ve 51. minutě se podařilo Pavlu Zikánovi zvýšit vedení na 2:0, čímž ještě více posílil postavení svého týmu. Hosté si dávali pozor na defenzivní zabezpečení, což jim umožnilo udržet si náskok a kontrolovat průběh zápasu.

V 65. minutě přišla nešťastná chvíle pro domácí tým, kdy hráč Denis Křemenák nešťastně vstřelil vlastní gól, čímž zvýšil skóre na 3:0 ve prospěch hostujícího týmu. Tento moment byl pro domácí tým velkým zklamáním, ale hráči stále bojovali a snažili se snížit náskok soupeře. Na konečných 0:4 ve prospěch hostů uzavřel skóre Tomáš Vítámvás, když se trefil v 80. minutě. Tímto gólem byla definitivně pečeť na výsledku utkání a hráči hostujícího týmu mohli slavit vítězství.Hostující tým si zasloužil výhru díky svému efektivnímu využívání šancí a skvělému týmovému výkonu. Domácí tým se snažil, ale nedařilo se jim prolomit obranný val soupeře.

 



Ohlasy k zápasu



SK Valeč
Macek Pavel, trenér: Výborný výkon celého týmu po všech stránkách,podpořený skvělým výkonem brankáře, nám přinesl v premiéře v okresním přeboru po mnoha letech tři body! Velká pochvala!



Sestavy


Hajduk Lipník
F. Rohony [-] - O. Molák [-] (73. D. Kučerňák [-] ) , R. Šťáva [-] , D. Vozár [-] (73. F. Bárta [-] ) , L. Vojáček [-] , M. Vala [-] (66. L. Žák [-] ) , M. Mašeja [-] , M. Jarý [-] (78. J. Padělek [-] ) , D. Křemenák [-] , J. Brabenec [-] , T. Kutálek [-] (78. . Syrový [-] )

SK Valeč
Z. Macek [-] - D. Pipek [-] , T. Pačinek [-] , J. Ludvík [-] - T. Čech [-] , F. Padělek [-] , J. Kremláček [-] (90. J. Kazatel [-] ) , O. Kopuletý [-] , M. Kopuletý [-] (80. T. Vítámvás [-] ) - P. Zikán [-] (85. A. Diviš [-] ) , M. Mašíček [-]

Hráči zápasu: P. Zikán .
Počet diváků: 193. Rozhodčí: SEDLÁK Pavel - ŠIMKA Jaroslav, VRZÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Nováček soutěže z Valče zavítá do Lipníka. Lipník má bohaté zkušenosti z okresního přeboru a těsně zvítězí.

Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích