2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stařeč zvládla šlágr kola s Horním Újezdem


Branky


17

Stařeč po sestupu do okresního přeboru dokázala porazit minulou štiku soutěže z Horního Újezdu 2:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

V prvním mistrovském utkání nového ročníku soutěže Stařeč na domácím hřišti přivítala soupeře z Horního Újezda. Do utkání vstoupili domácí aktivně a prvních deset minut bylo v jejich režii, kdy si vypracovali dvě slibné šance, které soupeř odvrátil pouze na rohové kopy. Tyto však nedokázali následně také využít. Zbytek prvního poločasu se hrálo pouze mezi velkými vápny a zakončení obou mužstev bylo pouze střelbou ze střední vzdálenosti, kdy toto bylo nepřesné a nebo střely oba golmani s přehledem likvidovali. V této pasáži z domácí strany chyběl větší pohyb bez míče, nabídka na přihrávku a dravost k zakončení. Vyprodukovali ve středu hřiště několik nepřesných přihrávek a dovolili  tak soupeři dostat se do hry. Do kabin se šlo za nerozhodného stavu 0:0.

Domácí rozhodli ve druhé půli

Do druhého poločasu nastoupili domácí s odhodláním přidat na obrátkách. Toto splnili hned od první minuty. Zlepšili pohyb  a přihrávku, čímž  si vytvořili územní převahu a byli  herně lepším mužstvem. Soupeř hrozil pouze z ojedinělých brejkových situací. V 50. minutě šli hosté do brejku, který však Matěj Trnka v domácí brance perfektním zákrokem na hranici velkého vápna zlikvidoval. Z tohoto založili domácí protiútok, který  proměnili v první branku zápasu a šli do vedení 1:0. Tato branka domácí ještě více nakopla a ještě více se dostali do herní pohody. O pět minut později  využili další kombinační akci a zvýšili na 2:0. Od této chvíle již hru a zbytek zápasu kontrolovali. Vypracovali  si ještě několik vyložených brankových příležitostí, které však již nedokázali využít. V zakončení již byli nepřesní nebo nechali vyniknou hostujícího golmana. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
Špaček Milan, trenér: Diváci viděli zápas dvou rozdílných poločasů, kdy první byl herně vyrovnaný, s malým množstvím šancí na obou stranách. Ve druhém jsme již byli lepším mužstvem na hřišti s vypracováním velkého množství brankových příležitostí. Všem našim hráčům je třeba za předvedený výkon a to zejména ve druhém poločase poděkovat. Ale vzhledem k tomu, že příští kolo zajíždíme k utkání do Rokytnice nad Rokytnou, tak musíme ještě přidat, kdy tento výkon by nemusel na vítězství stačit.

TJ Sokol Horní Újezd
Hradecký Pavel, hráč: Zápas ve Starči začal za velkého dusna a soupeř nás v první desetiminutovce „dusil" několika nadějně zahranými standardními situacemi, poté se hra vyrovnala bez vážnějších šancí. Ve druhém poločase se soupeři podařilo po naší špatně zakončené šanci Havlíčkem rychle vsítit branku. Za pět minut trestal náš nedůraz bombou se zavřenýma očima neúnavný Rosťa Ježek . Chtěli jsme výsledek zvrátit a poté, co začalo v 65.minutě silně pršet, jsme si vytvořili 3 velmi slibné šance. Ale ani postrach okresního přeboru, Mirek Řezáč, nedokázal rozvlnit soupeřovu síť. Kdybychom gól dali, mohlo být ještě drama. Takhle soupeři musíme pogratulovat ke třem bodům.



Sestavy


TJ Sokol Stařeč
M. Trnka [-] - R. Přikryl [-] (46. K. Janík [-] ) , L. Ježek [-] (84. Z. Barák [-] ) , P. Špaček [-] , R. Valíček [-] , R. Ježek [-] , P. Stuchlík [-] , M. Bříza [-] , D. Lorenc [-] , M. Linhart [-] , . Havlíček [-] (89. J. Müller [-] )

TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - A. Svoboda [-] (46. J. Hanák [-] ) , I. Csákány [-] (57. R. Durda [-] ) , M. Kostelecký [-] (67. A. Bartes [-] ) , J. Homolka [-] , P. Ciprys [-] (57. M. Řezáč [-] ) , M. Čermák [-] , O. Uličný [-] , T. Vávra [-] , V. Pavlík [-] , M. Ošmera [-]

ŽK: 31. P. Ciprys , 39. M. Kostelecký , 77. J. Hanák .
Hráči zápasu: . Havlíček - J. Homolka .
Počet diváků: 251. Rozhodčí: Nováček Ivo - VRZÁČEK Josef, PALÍK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Újezdu se povedl minulý ročník na výbornou, Stařeč má však velké zkušenosti z I.B. třídy a v tomto utkání se to projeví. Výhra domácích.

Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích