0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice vyhrály na půdě Chlístova


Branky


17

V úvodním zápase nové sezóny nestačili trochu podle očekávání fotbalisté Chlístova na hráče Hrotovic

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

Po krátké letní pauze se opět o slovo přihlásil fotbal. V úvodním utkání podzimní části okresního přeboru sezóny 2023/24 za teplého letního počasí hostil doma Chlístov Hrotovice.

Úvod utkání byl z obou stran opatrný ani jeden z teamů nechtěl udělat chybu. Nebezpečí hrozilo zejména po rohových kopech nebo standardních situacích. Série dobře zahrávaných Votavových rohů nenašla adresáta, na druhé straně domácí zahrozili Wortnerovým přímým kopem, s kterým měl Slatinský plné ruce práce. První vážnější šance z hry přišla v 24minutě, kdy se Ondráček uvolnil na hranici 16tky jeho nenápadná střela skončila na tyči domácí branky. V dalším průběhu první půlky byli nebezpečnější hosté gólu se dočkali až ve 40 minutě kdy hezky zakombinovali na pravé straně přesný míč našel v 16tce nekrytého Votavu, který s přehledem zakončil a zabezpečil hostům jednobrankové polčasové vedení.

Hosté ještě skóre navýšili

Druhá půlka začala v podobném duchu Hrotovice útočily domácí se snažili o poctivou obranu a čekali na brejkovou příležitost. U většiny nebezpečných akcí hostů byl nestárnoucí špílmachr Votava. Také domácí se dočkali své šance Koukal prodloužil dlouhý balón od Káčera na Vojtu Kučeru ten v samostatném úniku přeloboval brankáře, ale i branku hostů. Bez gólového efektu zůstali i další šance Hrotovic, volej Padělka skončil na břevnu, další šance kryl pozorný Hagara v domácí brance. S blížícím se závěrem utkání se domácí snažili o vyrovnání hlavně dlouhými míči s kterými si ale pozorná hostující obrana poradila. Rozuzlení přinesla 89 minuta kdy nesklapla offisdová past domácích a pojistný gól na 2-0 pro Hrotovice dostal na zlatém podnosu naservírovaný střídající Strohmer.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
Fanoušek Chlístova: Dneska jsme podali bojovný výkon, bohužel na dobře hrajícího soupeře, dirigovaného výborným Votavou, který by se i ve svém věku určitě neztratil ani ve vyšší soutěži to nestačilo.

Sokol Hrotovice
Hlavnička Jiří, jednatel: První utkání podzimní části sezony čekalo naše muže v Chlístově. Nerovné a malé hřiště, už i díky předchozím zkušenostem naznačovalo, že se nebude jednat o jednoduchý souboj. Hrotovice začaly zápas opatrně odzadu, snažily se kombinovat a postupně dostávat k brance. To se několikrát povedlo, ale nejblíže otevření skóre byl pouze nastřelenou tyčí Tomáš Ondráček, nová podzimní posila. Domácí naopak postavili svoji taktiku na dlouhých balonech, se kterými si ale většinou poradila naše obrana, nebo brankář. K první události utkání došlo až těsně před přestávkou, kdy vybojovaný balon z pravé strany přesně nacentroval Jirka Kučera a našel před brankou nepokrytého Honzu Votavu, ten se nemýlil a do šaten se tak šlo za stavu 0:1. Druhá polovina zápasu se nesla v podobném stylu. Domácí těžili ze silného větru a nakopávali dlouhé balony až k naší brance, kterou i několikrát ohrozili, za záda Jirky Slatinského ale nic nepropadlo. Hrotovice v posledních deseti minutách vystřídaly několik hráčů, což se ukázalo jako dobrý taktický krok. Franta Strohmer pár minut po svém příchodu zvýšil po přihrávce Pavla Padělka na 0:2 a utkání tak bylo rozhodnuto.



Sestavy


SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - P. Příhoda [-] , F. Wortner [-] , J. Seifert [-] (46. P. Tkaný [-] ) - M. Kuchařík [-] , Š. Koukal [-] (72. M. Granát [-] ) , J. Ježek [-] , K. Kocmánek [-] (85. D. Holík [-] ) , J. Pokorný [-] - M. Káčer [-] - F. Kučera [-] (26. V. Kučera [-] )

Sokol Hrotovice
J. Slatinský [-] - T. Ondráček [-] (80. J. Petřek [-] ) , P. Padělek [-] (88. F. Vala [-] ) , J. Kučera [-] (82. F. Strohmer [-] ) , L. Škoda [-] , J. Votava [-] (88. T. Novotný [-] ) , P. Hrobař [-] , M. Růžička [-] , M. Svoboda [-] , F. Pekárek [-] , Z. Kovář [-]

ŽK: 57. P. Příhoda , 63. J. Ježek , 85. F. Wortner - 52. F. Pekárek , 68. M. Svoboda .
Hráči zápasu: P. Příhoda - M. Svoboda .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: KALINA Oldřich - JÁN Jiří, SVOBODA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Fotbalová sezóna nám opět začíná. V tomto utkání to vidím na jasnou výhru Hrotovic. Nevím co by se muselo stát, aby zde Hrotovice ztratili body. Hrotovice se z nepovedeného utkání ve Chlístově poučili a zvítězí. Kvalita je jednoznačně na straně hostů. Chlístov tak jako minulý rok bude hrát o záchranu.

Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů